Go Back
חיתוכיות שיבולת שועל

חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד

קינוח פרווה בריא וטעים שיפנק במרקם קראנצ'י נהדר של שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים העטופים בקרם קוקוס, שוקולד מריר, שיבולת שועל ודבש ענוג
ציון 3.56 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג’אנח

המצרכים

  • מיכל קרם קוקוס
  • 100 שוקולד מריר
  • 2 כוסות שיבולת שועל דקה
  • 5 כפיות דבש
  • 1 כוס פיצוחים שבורים גס (שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים)

לציפוי:

  • 100 שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • נבשל על הגז את קרם הקוקוס, השוקולד המריר, שיבולת השועל והדבש
  • נסיר מהאש ונוסיף כוס פיצוחים שבורים גס, נערבב ונהדק לתבנית עם נייר אפייה ונכניס למקרר.
  • לציפוי נמיס במיקרו בפולסים קצרים שוקולד מריר ושמן. נערבב היטב ונשפוך מעל התבנית. נכניס למקפיא לשעתיים התייצבות ונשמור במקרר כריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.