לחם ללא גלוטן קל ואוורירי (פרווה)
חושבים שטעמתם כבר את כל הלחמים ללא גלוטן? אז תתכוננו להפתעה מיוחדת וטעימה
חושבים שטעמתם כבר את כל הלחמים ללא גלוטן? אז תתכוננו להפתעה מיוחדת וטעימה – מתכון ללחם ללא גלוטן עם טעם משובח, איכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי ומפנק עם המון אגוזים מעל.
מתכון סופר קל להכנה ללחם פרווה מושלם לכריכים, לניגוב עם סלט ועוד. אם יש לכם רגישות לגלוטן, צליאק או שאתם פשוט רוצים לשמור על הבריאות!
לחם ללא גלוטן קל ואוורירי (פרווה)
חושבים שטעמתם כבר את כל הלחמים ללא גלוטן? אז תתכוננו להפתעה מיוחדת וטעימה
לדרג
ציוד
תבנית אינגליש קייק
המצרכים
- קמח שקדים (70 גרם )
- פשתן טחון דק (50 גרם )
- אבקת חלבון ביצים ללא טעם (20 גרם )
- 2 כפות פסיליום
- 3 ביצים
- שמן (50 מ"ל)
- מים פושרים (120 מ"ל)
- 1 כף אבקת אפיה
- מלח (קורט )
לקישוט:
- שברי שקדים ופקאן
אופן ההכנה
- נשים בקערה את כל המרכיבים היבשים.
- נוסיף את המרכיבים הנוזליים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- בתבנית מלבנית אינגליש קייק הסטנדרטית נניח נייר אפיה ונשמן מעט.
- נשפוך את התערובת לתבנית ומעל נפזר את הקישוט .
- נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על לחם ללא גלוטן זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!
מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה