Go Back
מתכון עיג’ה בשר

עיג'ה בשר טעימה ונוסטלגית

טעימה ועסיסית שהכי קל להכין אותה ותעשה לכם אווירה של בית חם בדיוק כמו אצל סבתא במטבח.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: עדינה בטש

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • 1 בצל (יבש)
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 1 חופן פטרוזיליה (קצוצה)
  • ¼ קילו בשר טחון
  • 3 ביצים
  • פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)
  • ½ כף אבקת מרק פרווה
  • 1 כף קמח מצה

אופן ההכנה

  • נכניס את כל הרכיבים לקערה ונערבב היטב.
  • עם כף לצקת לביבות מעט פחוסות למחבת על להבה לא גבוהה.
  • נטגן שני צדדים עד להשחמה והזהבה עמוקה.
  • נוציא לצלחת עם נייר אפייה לספיגת השמן. אפשר גם להוציא ישר לפיתה שתספוג את כל השומן. מגישים עם בצל, רוקט וטחינה או מיונז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.