| | | | | | | |

לביבות ירק לפסחֿ ללא ביצים

מתכון מנצח של לביבות ירק לפסח מושלמות ללא ביצים ועם ירק רענן כמו שמיר, פטרוזיליה ועירית ושבבי בצל שמוסיף קראנצ'יות ומתקתקות מענגת
בהשראת: ליאת קאדר
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לביבות ירק

כבר כמה שנים שהן מככבות אצלנו בכל פסח. זה התחיל ברצון לאכול משהו קליל יותר וכשר לפסח בין כל המצות הכבדות והדחוסות, וגם צורך במשהו עם ערך בריאותי יותר במרקם רך ועסיסי.

ככה עלינו על מתכון מנצח של לביבות ירק מושלמות – חביתיות לפסח כשרות ועסיסיות שאפשר למלא אותן בכל ירק שיש במקרר, אבל הן הכי יבואו מושלם עם שלל ירוקים קצוצים ורעננים כמו שמיר, פטרוזיליה ועירית ועם שבבי בצל מטוגן שמוסיפים קראנצ'יות מענגת ומתקתקות נעימה בפה.

במתכון המעולה של לביבות ירק אין בכלל ביצים, אלא רק קמח מצה ומעט קמח תפו"א, כאמור שפע של עלים טריים ורעננים, תיבול מדויק ו… הכנה קלה במיוחד – ערבוב קליל, טיגון קצר ואושר גדול.

לביבות ירק לפסח יהיו נפלאות כמצע טעים ורך שעליהן ניתן למרוח מתבל אבוקדו עשיר, גבינות רכות ומתובלות, סלט ביצים טעים וירקות טריים.

ספר המתכונים של ליאת קאדר

לביבות ירק
צילום: ליאת קאדר

למה באמת כדאי לכם: לביבות ירק 

 

  • בצק מושלם שהכי קל לעבוד איתו, לעבד איתו ולהתמכר אליו
  • מתכון מושלם ומנצח של בצק שמרים שאפשר להכין איתו פשוט ה-כל: עוגות שמרים מעולות ורוגעלך שובבים, קיורטוש מיוחד ומאפי שושנים יפהפיים…

שורה תחתונה: בצק שמרים שמרים כל פינוק מתוק לרגע טעימים וממכרים

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? לביבות ירק 

לביבות ירק
תיכף יהיו כאן לביבות ירק כשרות לפסח. צילום: ליאת קאדר
לביבות ירק
נערבב עד ליצירת בלילה נוזלית וחלקה. צילום: ליאת קאדר
לביבות ירק
ניצוק למחבת כף עיגולים מהבלילה. צילום: ליאת קאדר
לביבות ירק
נהפוך ונטגן עד להזהבה. צילום: ליאת קאדר

 

לביבות ירק

לביבות ירק לפסחֿ ללא ביצים

מתכון מנצח של לביבות ירק לפסח מושלמות ללא ביצים ועם ירק רענן כמו שמיר, פטרוזיליה ועירית ושבבי בצל שמוסיף קראנצ'יות ומתקתקות מענגת
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת קאדר

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ¾ כוס קמח מצות
  • ¼ כוס קמח תפוא
  • חופן ירוקים קצוצים (שמיר, פטרוזיליה, עירית)
  • 1-2 כפות שבבי בצל מטוגן (גדושים)
  • מעט מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 3 כפות שמן
  • 2 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה

  • נערבב עד ליצירת בלילה נוזלית וחלקה, נחמם מחבת איכותית ששומנה מעט בפעם הראשונה וניצוק עם כף עיגולים מהבלילה, נהפוך ונטגן עד להזהבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements