| | |

עוגת תפוזים לפסח עסיסית

גם בחג אנחנו חייבים משהו ליד הקפה, והעוגה הזו היא בדיוק המשהו הזה!
בהשראת: דבי ממן
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
מתכון עוגת תפוזים לפסח

עוגת תפוזים לפסח – גם בחג אנחנו חייבים משהו ליד הקפה, והעוגה הזו היא בדיוק המשהו הזה!

עוגת תפוזים עסיסית, עשירה ומלאה טעם,

והכי טוב – ללא קמח ו 100% כשרה לפסח. שיהיה לנו חג שמח וכשר!

ספר המתכונים של דבי ממן

מתכון עוגת תפוזים לפסח
צילום: נעמי שושן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת תפוזים לפסח

עוגת תפוזים לפסח עסיסית

גם בחג אנחנו חייבים משהו ליד הקפה, והעוגה הזו היא בדיוק המשהו הזה!
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: דבי ממן

ציוד

תבנית אפייה 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף מיץ לימון
  • גרידת תפוז ולימון
  • ½1 כוסות קמח תופח כשר לפסח

אופן ההכנה

  • נקציף את הביצים עם כוס סוכר (להוסיף את הסוכר בהדרגה).
  • נוסיף שמן, מיץ תפוזים, וניל, מיץ לימון, גרידה מתפוז ולימון ונערבב מעט.
  • לבסוף נוסיף את הקמח תופח, ונערבב שוב פעם היטב, שלא יהיו גושים של קמח.
  • נאפה בתנור על 180 מעלות למשך 45 דקות, ונבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים לפסח

להקציף ביצים שלמות ללא הפרדה?
כן, ללא הפרדה.
כפית וניל, הכוונה לסוכר וניל?
תמצית וניל.
אפשר תמונה של קמח כשר לפסח?
בבקשה תמונה כאן.
מתכון עוגת תפוזים לפסח
צילום: נעמי שושן

רק עוד דבר אחד אחרון!

 

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגת תפוזים כשרה לפסח מתכון מאת: דבי ממן, שיתוף תמונות נעמי שושן

Similar Posts

12 Comments

    1. היי רויטל,
      בעיקרון כן, אבל לא בטוחים אם זה כשר לפסח, שווה לבדוק.
      בהצלחה!

    1. היי ניקול,
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. נשמח לנסות לעזור:
      1. האם שימנת את התבנית מבפנים?
      2. אפשר לנסות לאפות ב-170 מעלות למשך 40 דקות ולראות אם היא מוכנה. אם כן, היא תהיה עסיסית מאוד.
      מקווים שזה יעזור!

  1. כדאי בסוף להרטיב עם מעט מיץ תפוזים או תופז וסוכר או לעשות גלייז עם תפוז ואבקת סוכר מעל?

    1. היי קובי,
      העוגה עסיסית גם ככה אבל כמובן שאפשר להוסיף כי זה רק יעשה אותה עסיסית יותר.
      בהצלחה וחג שמח 🙂

    1. היי אלה, אפשר להכין בתבנית 24 כמו בתמונה או בהחלט גם לחלק לשתי תבניות אינגליש קייק, בהצלחה ובתיאבון!

4.44 from 16 votes (15 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements