| | | | |

עוגת שוקולד גבוהה קוצרת מחמאות

מרקם רך וחלומי עם עם טעם מושלם
בהשראת: דינה חיים
ציון 3.05 על ידי 23 דירוגים
עוגת שוקולד גבוהה

לא משנה מה אוכלים לפני, חייבים להודות שאין כמו קינוח מרשים ומפואר לסיים איתו את הארוחה שמניב לכם ים של מחמאות בכל ביס. הפעם מפנקים את האורחים במשהו מתוק שישאיר את כולם בעננים!

אספנו לכם 4 מתכוני קינוחים לשבת הכי מרשימים ומפוארים שנראים הכי מושקעים אבל מכינים בשיא הקלות. קינוחים ממכרים במיוחד, שברגע שתנסו ותטעמו, כבר לא תוכלו לוותר עליהם!

אז בחרו לעצמכם מתכון קינוחים אחד שישאיר את כולם בשוק, נסו ותתאהבו!


איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

  1. עוגת שוקולד גבוהה קוצרת מחמאות – אין כמו עוגה נדירה של שוקולד שתקשט לכם את השבת בטעמים מתוקים שנשארים איתכם עד סוף היום! עוגה קלילה המתקבלת במרקם רך וחלומי ומשודכת לציפוי שוקולדי מושחת המבטיח עונג של טעמים בכל ביס.
עוגת שוקולד גבוהה

עוגת שוקולד גבוהה קוצרת מחמאות

מרקם רך וחלומי עם עם טעם מושלם
באדיבות: דינה חיים

ציוד

  • כוס חד פעמית לשתייה חמה
  • תבנית 24

מצרכים

  • 2 ½ כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • ½ כוס שוקולית
  • ½ כוס קקאו
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס מים פושרים
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל

לציפוי:

  • 1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 1 חפיסה שוקולד מריר 100 גרם

אופן הכנה

  • שמים את כל המרכיבים היבשים יחד ומערבבים.
  • לאחר מכן שמים את המים את השמן והחלמונים ומערבבים.
  • את החלבונים מקציפים עם הסוכר לקצף יציב, וכשמוכן מוסיפים לתערובת החלמונים ומערבבים בקיפול.
  • שמים בתבנית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 למשך שעה בערך.
  • איך שהעוגה מוכנה להוציא מהתנור ולהפוך ושמתקרר להוציא מהתבנית.
  • להכנת הציפוי – שמים על גז שמנת מתוקה ומחממים ואז מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
  • שמים בצד לקירור ואז שופכים מעל לעוגה
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

2. סושי שוקולד עם קרם קוקוס – מכינים כשרוצים לגנוב את ההצגה במלואה! הרולדה המטורפת הזו מזכירה במעט את הגלידוניות שקונים בסופר, אבל היא טעימה בהרבה והרכיבים האיכותיים בה לא משאירים מקום להשוואה!

סושי שוקולד

סושי שוקולד קל שגורף מחמאות

מתאים כמתכון פרווה וגם חלבי, מה שמאפשר לו להיות כוכב הערב בכל שולחן ובכל בית.
זמן הכנה: 20 minutes
Course: פסח, קינוח, קינוחים
Keyword: קל
באדיבות: רויטל זניש

מצרכים

לגנאש:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שמנת צמחית או מתוקה

למלית:

  • 100 גרם שוקולד לבן פרווה או חלבי
  • 50 גרם שמנת צמחית או מתוקה
  • 150 גרם שמנת צמחית או מתוקה
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס טחון לבן/ קוקוס קלוי או כל ציפוי שאתם אוהבים

אופן הכנה

  • נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרוגל,
  • מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות מלבניות מרופדות בנייר אפייה.
  • מקפיאים שעה.
  • להכנת המלית:
  • נשים חצי דקה במיקרו, וחוזרים על הפעולה לפי הצורך…
  • ממיסים 100 גרם שוקולד לבן פרווה/או חלבי ו- 50 גרם שמנת צמחית/ או מתוקה ומכניסים למיקרו
  • בפולסים קצרים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס, ומערבבים( להזהר עם השוקולד, יש לו נטיה להשרף מהר).
  • מערבבים ומכניסים למקרר לקירור של חצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר, ומקציפים 150 שמנת צמחית + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו, ובסוף מוסיפים 3/4 קוקוס.
  • מעבירים לשקית זילוף.
  • על תבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה עושים 2 פסים עבים, מעבירים למקפיא גם שעה.
  • לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש או על נייר אפיה
  • שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם. קוקוס/קוקוס קלוי או כל ציפוי אהוב.
  • אפשר להמיס שוקולד לבן פרוה ולזלף מעל פסים ליופי.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

3. עוגת קרמשניט מרשימה בשיא הקלות – מתכון של קינוח צרפתי מרשים במיוחד במלית קרם גבינה הכי עשיר שיש. הקינוח שיפאר לכם את השולחן. מתאים לאירוח חגיגי להרשמת האורחים, לשולחן שבת או חג.

קרמשניט מתכון

עוגת קרמשניט מרשימה בשיא הקלות (מילפיי)

הקינוח שיפאר לכם את השולחן מתאים לאירוח חגיגי לשולחן שבת או חג.
באדיבות: מיטל אלימלך

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • שק זילוף עם צנטר
  • מיקסר

מצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים 1 קילו

למלית:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 1 חבילה גבינה לבנה 250 גרם
  • 1 כוס סוכר
  • גרידת לימון מלימון אחד קטן – אופציה
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל 40 גרם

אופן הכנה

  • מפשירים חבילת בצק עלים במקרר מינימום 6 שעות. הבצק יהיה קל לעבודה ולא יקרע.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בצק העלים מגיע כיריעה מגולגלת. פותחים את היריעה ופורסים אותה על משטח עבודה.
  • בעזרת גלגלת פיצה חורצים לאורך הבצק , מלמטה ללמעלה, 3 מרובעים שווים וסימטריים.
  • מניחים את ריבועי הבצק על נייר האפייה בצפיפות ומפזרים עליהם בנדיבות אבקת סוכר.
  • מכסים בנייר אפייה נוסף ומעליו מניחים כמשקולת תבנית תנור נוספת. (כך אנו מבטיחים שהבצק לא יתפח יותר מידי אלא יאפה בצורה אסתטית ויפה).
  • אופים כ- 15-20 דקות עד לקבלת גוון מוזהב. מצננים.

הכנת המלית:

  • בקערת המיקסר מקציפים עם וו ההקצפהאת רכיבי המלית.
  • מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר בעל פייה חלקה.

הרכבת העוגה:

  • מזלפים חצי מכמות הקרם על הריבוע התחתון.
  • מניחים על הקרם ריבוע נוסף ומזליפים עליו את יתרת הקרם.
  • מפדרים באבקת סוכר ומקשטים בפירות העונה.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

נפתח החשק? עשרות מתכונים לקינוחים לשבת במרחק לחיצה אחת

עוד אוספים מעניינים שחובה להכיר >>>

4. קינוח כוסות ג'לי עם מוס מרשמלו – קינוח כוסות ג'לי מדהים במיוחד המשלב טעמים של שכבת ג'לי תות עשירה עם מוס מרשמלו מרענן והמון תותים טריים מפנקים בפנים. אם מחפשים להרשים את האורחים לאחר ארוחה מושקעת עם קינוח מהמם שבטח ישאיר אותם בשוק? אז הגעתם למקום הנכון!

קינוח כוסות ג'לי

קינוח כוסות ג'לי עם מוס מרשמלו

שילוב טעמים עשיר ומפנק במיוחד
באדיבות: נאוה מלכה

מצרכים

  • 1 חבילה ג'לי תות
  • 10 תותים חתוכים לקוביות קטנות
  • 300 גרם תותים טריים חתוכים לרבעים
  • 3 כפות סוכר גדושות
  • ¼ כוס מים
  • 1 שקית מרשמלו
  • 1 קצפת צמחית

אופן הכנה

  • מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומוזגים אותו לכוסות הגשה אישיים.
  • חותכים 10 יחידות תותים לקוביות קטנות ומפזרים בכל כוס מעל לג'לי.
  • בסיר קטן מבשלים 300 גרם תותים חתוכים לרבעים עם 3 כפות סוכר ומים. מביאים לרתיחה טובה וטוחנים את התותים בעזרת בלנדר מוט ידני.
  • חותכים את המרשמלו לרבעים ומוסיפים לסיר מחית התותים תוך ערבוב מתמשך עד להמסה מוחלטת של המרשמלו.
  • נשתמש שוב בבלנדר מוט ידני ונטחן למחית אחידה.
  • לצנן היטב את מוס המרשמלו תותים שלנו.
  • לאחר צינון מקציפים שמנת צמחית עד לקבלת קצפת יציבה ונקפל לתוך מחית המרשמלו תותים.
  • נמזוג לכוסות מעל לג'לי ונעביר למקרר להתייצבות.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

יש לכם שאלות על אחד הקינוחים לשבת? אל תהססו לשאול למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?