| | | | | | | | | |

לחם פישתן ללא גלוטן ממכר

לחם פשתן נהדר לליווי כל ארוחת בוקר או ערב עם גבינות וביצים, סלטים רעננים וממרחים רכים. תכינו פעם אחת והוא יהפוך ללחם הבית הקבוע שלכם
בהשראת: נטשה אלוש
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לחם ללא גלוטן, לחם פשתן

רגישים לגלוטן? או סתם אוהבים לחמים בריאים ועשירים? המתכון הזה הוא במיוחד בשבילכם… לחם פשתן לסוכרתיים, ללא גלוטן, דל בפחמימות, אבל עשיר מאוד באומגה 3 ומלא בטעם נפלא שיזכיר לכם לגמרי לחם אמיתי ומשובח!

לחם פשתן נהדר לליווי כל ארוחת בוקר או ערב עם גבינות וביצים, סלטים רעננים וממרחים רכים. תכינו פעם אחת והוא יהפוך ללחם הבית הקבוע שלכם

ספר המתכונים של נטשה אלוש

לחם ללא גלוטן, לחם פשתן
צילום: נטשה אלוש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

לחם ללא גלוטן, לחם פשתן

לחם פישתן ללא גלוטן ממכר

לחם פשתן נהדר לליווי כל ארוחת בוקר או ערב עם גבינות וביצים, סלטים רעננים וממרחים רכים. תכינו פעם אחת והוא יהפוך ללחם הבית הקבוע שלכם
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 1 לחמנייה
באדיבות: נטשה אלוש

ציוד

תבנית למיקרוגל קוטר 10

המצרכים

  • ½ כוס פשתן (גרוס דק)
  • 2 ביצים
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • אבקת שום (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • נכניס את כל המרכיבים לקערה ונערבב היטב.
  • נשמן בשמן זית תבנית שמתאימה למיקרוגל בקוטר 10 ס"מ על גובה 5 ס"מ ונמזוג לתוכה את העיסה.
  • נכניס למיקרוגל 2 דקות ויוצא לכם לחמנייה אוורירית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לחם פשתן

אפשר סודה לשתייה במקום אבקת אפיה?
אם זה יעשה את אותו הפעולה אז ניראה לי שכן, צריך לנסות זה לא מתכון יקר כל כך.
אפשר תנור?
אפשר 10-15 דקות ב 200 מעלות.
איך הטעם?
את לא תרצי להפסיק לאכול את זה.

 

 

לחם ללא גלוטן, לחם פשתן
צילום: נטשה אלוש

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

לפני שאתם מתנפלים על "מילת מפתח + תיאור" – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

 

מקור: לחם פשתן ללא גלוטן מתכון מאת: Natasha Elch

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?