כרובית מטוגנת מענגת ברוטב חמצמץ מנצח המשלב בשלמות לימון רענן, שום ריחני ועלי כוסברה או פטרוזיליה טריים!
בהשראת: בטי דרעי
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
עוד הרבה לפני שאייל שני שם את הירק המופלא הזה בראש השולחן, אנחנו כבר הכנו עשרות פעמים כרובית מטוגנת מושלמת שנוחתת לנו על הצלחת כמעט כל שבוע, ונותנת לו ביס מלא בריאות עסיסית.
נכון, אפשר להכין כרובית מטוגנת עם טחינה, שזה הטרנד החדש שבהחלט טעים, א-בל היום אנחנו מכינים כרובית מטוגנת ברוטב חמצמץ שתענג גם את מי שלא ממש אוהב טחינה.
כרובית מטוגנת היא אחת המנות הכי אהובות עלינו ביותר והיא גם מהממת ביופייה. המתכון כאן אפילו לא דורש לבשל אותה לפני, אלא רק לחתוך לפרחים, לטגן קלות בשמן עמוק, ולערבב בקלילות רוטב הכי בסיסי והכי טעים המשלב בשלמות לימון רענן, שום ריחני ועלי כוסברה או פטרוזיליה טריים.
התוצאה: מעדן מושלם בלי שום מאמץ של כרובית מטוגנת ברוטב חמצמץ, שתבוא מושלם לכל מנת פתיחה של אירוח מפנק, לנשנוש צהריים או ערב בכל פעם שמתחשק, ולליווי ארוחות עיקריות שיעצימו את טעמן בלי שום ספק.
אז קחו לכם רבע שעה על השעון, והתחילו להכין כרובית שמטגנים ברוטב חמצמץ שתעשה לכם פשוט עונג טעמים על הלשון.