קרקרים ללא גלוטן פריכים וממכרים
קרקרים ביתיים קלים ומעולים, שתמיד יחכו לכם בזמן המתאים לנשנוש עם ממרח טעים
אם יש לכם נטייה להתמכר, אולי כדאי שתוותרו על הכנת המתכון המהמם הזה של קרקרים ביתיים קלים ומעולים, שתמיד יחכו לכם בזמן המתאים לנשנוש עם ממרח טעים. רוצים? כמה דקות והם שלכם!
קרקרים ביתיים נהדרים, קלילים להכנה ויהיו זמינים תמיד לכל נשנוש או ממרח טעים. קרקרים ללא גלוטן וללא חומר משמר שמשדרגים בגרעינים וכל מה שטוב כך שכולם יאהבו את זה ותצטרכו להכפיל את המתכון, לפחות! אז.. מוכנים להתמכר?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
קרקרים ללא גלוטן פריכים וממכרים
קרקרים ביתיים קלים ומעולים, שתמיד יחכו לכם בזמן המתאים לנשנוש עם ממרח טעים
לדרג
ציוד
כוס חד פעמי קר
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 1 כוס קמח שקדים
- 1 כוס קמח חומוס
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 חבילה חמאה (100 גרם - רכה)
- 2 כפות שמן
- ½ כוס
- 1 כפית מלח
- 1 חופן גבינה צהובה (מגורדת)
לציפוי:
- גרעיני חמנייה
- שומשום
- בצל יבש
אופן ההכנה
- בקערה נערבב כוס קמח שקדים, כוס קמח חומוס, שקית אבקת אפיה, 100 גר' חמאה רכה, 2 כפות שמן, חצי כוס חד"פ קר מים, כפית פלטה מלח, חופן פתיתי. גבינה צהובה, לשים את הבצק ומכניסים למקרר לשעה, ונכסה בניילון.
- לאחר שעה נוציא ונרדד עם מערוך בין 2 ניירות אפיה.
- נפזר מעל גרעיני חמנייה, שומשום, בצל יבש וכל מה שאתם אוהבים.
- מרדדים שוב כאשר נייר האפייה מעל הבצק ונעביר לתבנית עם הנייר האפייה התחתון.
- נסמן עם סכין את החיתוכים ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כחצי שעה, עד שמזהיב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על עוגה מדהימה זו – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: קרקרים ללא גלוטן מתכון מאת: dery.kitchen