| | |

עוגיות לימון קלות וטעימות

מתכון פשוט להכנת עוגיות לימון משגעות, מושלמות לאווירת האביב ולכל עת!
בהשראת: תיקי שלו
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
מתכון עוגיות לימון

עוגיות לימון מושלמות שלא תפסיקו לנשנש! מתכון פשוט להכנת עוגיות עם ארומה לימונית מרעננת וטעם משגע שכולם יתלהבו!

מכירים את ההגדרה "סוף הדרך"? אז המתכון הזה הוא מתכון לעוגיות סוף הדרך, מושלמות, טעימות והן פשוט עונג צרוף בכל ביס! עוגיות שיהיה קשה לסרב להן!

מתכון פשוט ביותר לעוגיו במרקם משגע, ביסונים קטנים של עונג וכולם, מקטן ועד גדול, יחפשו תירוץ לגשת למטבח ולגנוב מהן! עוגיות הארומה קיצית שישדרגו כל רגע נתון ויעלו חיוכים בבית!

ספר המתכונים של תיקי שלו

מתכון עוגיות לימון
צילום: תיקי שלו

למה באמת כדאי לכם: עוגיות לימון

 

  • מתכון פשוט שכל אחד יכול להכין בבית בקלות!
  • עוגיות לימון מבצק משגע שמכינים ללא ביצים!
  • ניתן לשלוט בכמות הסוכר ולהכין אותן מתוקות לפי הטעם!
  • עוגיות קטנות ונדירות שיגרפו מחמאות תמיד!

שורה תחתונה: עוגיות לימון בגרסה שעוד לא טעמתם ושפשוט חובה לטעום! ואל תשכחו להכפיל כמויות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגיות לימון

עוגיות לימון קלות וטעימות

מתכון פשוט להכנת עוגיות לימון משגעות, מושלמות לאווירת האביב ולכל עת!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: תיקי שלו

ציוד

כוס חד פעמי חם
תבנית אפייה בינונית
מעבד מזון

המצרכים

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם - קרה חתוכה לקוביות)
  • ½3 כוסות קמח
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ½ כוס אבקת סוכר (אין צורך ביותר)
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • ½1 לימונים (סחוטים)
  • גרידת לימון (מלימון אחד)

אופן ההכנה

  • נלוש לבצק חלק עדיף במג'מיקס הוא מעולה לבצקים פריכים.
  • לעשות כדורים קטנים לפדר אותם באבקת סוכר.
  • להניח על תבנית עם ניר אפייה.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 15 דקות לא יותר.
  • נפדר לאחר האפייה עם אבקת סוכר למראה מרשים.

הערות וטיפים

  • ממליצה בחום וממליצה לדייק בכמויות.
  • העוגיות יוצאות לבנות תשאירו אותם להתקררות עוד 20 דק לפני הטעימות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות לימון

האבקת סוכר גם בבצק וגם מעל לפני אפייה?
כן. אבל הוא התאדה באפיה לכן פיזרתי כשעוגיות התקררו.
אפשר במקום חמאה שמן?
עדיף סוג של מחמאה או מזולה.
כמה בערך זה מיץ מ 1.5 לימונים? כי יש לי מיץ לימון שאני סוחטת בבקבוק.
רצוי לימונים טריים עם גרידת לימון.

הבמה כולה שלכם:
מתכון עוגיות לימון
צילום: מלי אושרי

"תודה תיקי, המתכון עוגיות משו משו
הכנתי חצי כמות בפעם הבאה הוציא יותר מוקדם מהתנור!"
מלי אושרי

מתכון עוגיות לימון
צילום: בתיה הדר

"גם אני הכנתי!"
בתיה הדרי


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: תיקי שלו

Similar Posts

2 Comments

  1. 5 stars
    בס"ד
    תודה לך,
    העוגיות יצאו מעולה…הוספתי כמה כפות מים בכדי שהבצק יתגבש…
    וכן קצת יותר גירוד לימון -חובבי לימון…
    תודה יצאו נהדר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?