חלבי | כללי | מתכונים לשבועות | מתכונים לשבת | מתכונים נוסטלגיים | עוגות | עוגות גבינה
עוגת גבינה של בית מלון
ספר המתכונים של מאיה בוטראשווילי
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 7 ביצים (L)
- 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם )
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח
- 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
- גרידת לימון (לא חובה)
אופן ההכנה
- להקציף את הביצים, סוכר, וסוכר ווניל עד לקבלת קצף יציב.
- להוסיף את שאר המרכיבים בתנועות קיפול.
- להעביר לתבנית ולאפות בתנור על חום של 150 מעלות לשעה
- לאחר שעה להרים את חום התנור ל 180 מעלות למשך 10 דקות.
- להשאיר את העוגה בתנור לקירור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
"גם אני עשיתי
היא קלה וטעימה אש!"
רונית סיגל
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
שלום,
הכנתי את העוגה פעמיים , בדיוק לפי המתכון.
צנחה נורא.
האם יש צורך בקמח תופח ?
מה הסיבה לצניחה
היי איריס,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. אין צורך בקמח תופח, ונשמח לנסות לעזור כדי שתצא לך טוב כי היא באמת עוגה מעולה:
להבא נסי להקציף את הביצים בלבד במשך 5 דקות במהירות גבוהה. לאחר מכן הוסיפי את הסוכר והמשיכי להקציף רק במהירות נמוכה. כשמתקבל מרקם אחיד, הוסיפי את שאר המרכיבים בזה אחר זה תוך הקצפה.
אם זה לא עוזר, הנה כמה מתכונים מומלצים לעוגת גבינה אפויה:
מתכון של ירדנה ג'נאח
מתכון של דור אמגר
מתכון של שגית לוי
בהצלחה ואנחנו תמיד כאן לכל שאלה!