| | | | | | | |

קובה סלק אדום משגעת

מתכון של קובה סלק משגע! מתכון קל לקובה הכי טעים ומפנק שיש!
בהשראת: בלהה לנדאו
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
מתכון לקובה סלק, קובה סלק

קובה סלק משגע לארוחה מפנקת לכל המשפחה! מתכון לקובה סלק טעים ומפנק שחייבים להכין!

קובה זה אחד המאכלים הטעימים שיש, ולכן תמיד מגישים אותו גם באירועים. אז לא באמת צריך לחכות לאירוע כי דאגנו לכם למתכון מושלם, שאפשר להכין בבית ותמיד יוצא מוצלח!

מתכון לקובה סלק שמכינים בקלות, עשיר מאוד, מכיל הרבה חלבונים ומושלם להגשה בכל ארוחה בשרית. כל כך טעים ומפנק שכדאי להכין כבר לארוחת השבת!

ספר המתכונים של בלהה לנדאו

קובה סלק מתכון
צילום: בלהה לנדאו

למה באמת כדאי לכם: מתכון קובה סלק

  • מתכון פשוט שכולם יכולים להכין בבית בקלות!
  • מנה עיקירת מזינה, עשירה בחלבונים!
  • מתכון של קובה סלק טעים יותר מכל מתכון שתכינו!
  • מנה עיקרית מושלמת להגשה בארוחות צהריים וערב!

שורה תחתונה: מוסיף חגיגיות לשולחן וכדאי להכין גם באמצע השבוע ולפנק את המשפחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון לקובה סלק, קובה סלק

קובה סלק אדום משגעת

מתכון של קובה סלק משגע! מתכון קל לקובה הכי טעים ומפנק שיש!
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: בלהה לנדאו

ציוד

סיר בישול בינוני

המצרכים

לבצק:

  • 3 כוסות סולת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שמן
  • ¼1 כוסות מים

למרק:

  • 1 בצל (חתוך לרצועות)
  • 2 סלקים (פרוסים דק)
  • 1 בטטה (פרוסה דק)
  • 1 חופן כרפס
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • מלח (קורט)
  • 1 כפית בהרט
  • ½ לימון סחוט
  • 2 כפות סוכר

למילוי הבשר:

  • 1 בצל
  • ½ קילו בשר טחון (צלעות 2)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • בהרט (לפי הטעם)
  • אבקת שום (לפי הטעם)

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • נכניס לקערה 3 כוסות סולת כפית מלח כף שמן כוס ורבע מים.
  • נלוש עד לקבלת עיסה אחידה - לכסות למנוחה של 10 דקות.

להכנת המרק:

  • נטגן בצל אחד חתוך לרצועות להוסיף 2 סלקים פרוסים דק ובטטה אחת פרוסה דק חופן של כרפס ולמלא מים עד לגובה התבשיל.
  • להביא לרתיחה ולהנמיך את האש נבשל עד לרכות.
  • להוסיף כף רסק עגבניות כף אבקת מרק עוף מלח כפית בהרט חצי לימון סחוט 2 כפות סוכר לערבב ולהמשיך לבשל.

להכנת מילוי הבשר:

  • נטגן בצל נוסיף חצי קילו בשר טחון צלעות 2 לפורר אותו עד שמחליף צבע.
  • להוסיף מלח פלפל שחור כמון בהרט ואבקת שום לערבב להמשיך לבשל עד לצמצום הנוזל.
  • להכין את הקובה לשים בתוך המרק להביא שוב לרתיחה להנמיך את האש לעוד חצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון קובה סלק
צילום: בלהה לנדאו
מתכון קובה סלק
צילום: בלהה לנדאו

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: קובה סלק מתכון מאת: Bilha Landau

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?