Advertisements
| |

כרעיים עוף בתנור ברוטב מעלף

עסיסיות מטריפה עם טעם מענג
בהשראת: כרמית דהאן
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
כרעיים עוף
Advertisements

תכירו את המנה החדשה שתככב על שולחנכם כל שבת באופן קבוע, עם טעמים כל כך מענגים שכולם ישארו מכורים!

קבלו מתכון לכרעיים עוף בתנור עסיסיות ומפנקות שמשדכים לרוטב מעלף של תפוזים בחמיצות עדינה ודבש מפנק, המקפיץ את הטעם לרמה הבאה.

מנה חגיגית ומענגת במיוחד שילדים אוהבים, ולא רק, כל המשפחה תעוף על זה! אין סיכוי שלא מנסים.

מתכון באדיבות: כרמית דהאן

ספר המתכונים של כרמית דהאן

 

כרעיים עוף

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

Advertisements

כרעיים עוף

כרעיים עוף בתנור ברוטב מעלף

עסיסיות מטריפה עם טעם מענג
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמית דהאן
Advertisements

המצרכים

  • 6 כרעיים חצויות (אפשר גם עם פרגיות)
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • ½ כוס דבש
  • ¼ כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות סויה איכותית
  • כמה עלי טימין
  • 3 שיני שום
  • מלח (פלפל)
Advertisements

אופן ההכנה

  • ננקה את הכרעיים החצויות ונסדר אותם בקערה.
  • לצקת מעל את שתי כוסות המיץ תפוזים, חצי כוס דבש, רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק, 3 כפות סויה איכותית ומוסיפים מספר עלי טימין.
  • לאחר מכן כותשים 3 שיני שום, ומוסיפים לקערה, ומתבלים את הכל במלח ופלפל.
  • נערבב היטב ואז נשהה לשעה במקרר.
  • נסדר את העופות בתבנית חסינת אש, ונכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כשעה וחצי. מידי פעם להפוך את העופות.
  • אפשר גם להכין עם פרגיות או כנפיים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
כרעיים עוף בתנור

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: כרעיים עוף בתנור ברוטב מעלף – כרמית דהאן

Advertisements

Similar Posts

6 Comments

    1. היי יאיא, לא אין צורך לכסות, וגם מדי פעם מומלץ להפוך את העוף בתוך בתנור בזמן האפייה.
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

      1. היי ריקי, הרוטב יוצא מעט מתקתק נכון. אם אם מחפשת מתכון כרעיים לא מתוק אבל גם מרשים וטעים נשמח להמליץ לך על המתכון המצויין הזה של אילנית בניזרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements