| | | |

מאפינס ברוקולי בריאות וטעימות בטירוף

קבלו מתכון למאפינס ברוקולי בריאות וטעימות בטירוף, המקבלות מרקם פריך וחלומי.
בהשראת: נורית כחלון סיני
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
מתכון מאפינס, מאפינס ברוקולי

מחפשים להתפנק על נשנוש קליל וטעים מבלי רגשות אשם נלווים עם כל ביס? אז תכירו את המאפינס שיעשו לכם כל השבוע!

קבלו מתכון למאפינס ברוקולי בריאות וטעימות בטירוף, המקבלות מרקם פריך וחלומי עם טעמים מרעננים ועשירים בלי כל הקלוריות המיותרות.

מאכל דיאטטי ומדהים שהכי מתאים לארוחת בוקר או ערב קלילה או סתם מתי שמתחשק. איך שמנסים פעם ראשונה מתמכרים לחיים!

ספר המתכונים של נורית כחלון סיני

מתכון מאפינס, מאפינס ברוקולי
צילום: נורית כחלון סיני

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה:

מתכון מאפינס, מאפינס ברוקולי

מאפינס ברוקולי בריאות וטעימות בטירוף

קבלו מתכון למאפינס ברוקולי בריאות וטעימות בטירוף, המקבלות מרקם פריך וחלומי.
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
כמות 4 יחידות
באדיבות: נורית כחלון סיני

ציוד

תבנית מאפינס

המצרכים

  • 2 ביצים
  • 1 כף קמח תירס
  • ½ שקית אבקת אפיה (5 גרם)
  • סויה אלפרו (100 גרם )
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ברוקולי קפוא (קצוץ )

אופן ההכנה

  • נפריד את רגלי הברוקולי מהכותרת.
  • נכניס לקערה את כל הרכיבים ונערבב הכל היטב כולל רגלי הברוקולי.
  • את הכותרת של הברוקולי נשים אחרי ששופכים לתבניות.
  • נשפוך לתבנית מאפינס.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 220 מעלות למשך 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: מאפינס ברוקולי

מה אפשר במקום קמח תירס?
אפשר קמח טפיוקה או קמח אורז אם רוצים ללא גלוטן. אם אין בעיה אז קמח שיבולת שועל.
איזה תחליף אפשר במקום הסויה?
אפשר גבינה לבנה 5% או חלב – אני פשוט אוהבת את הסויה הזה – הוא 60 קלוריות ל-100 גרם.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון מאפינס, מאפינס ברוקולי
צילום: איבון חזן

"חודש טוב שמח!"
איבון חזן


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכולם רעבים? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: מתכון מאפינס ברוקולי מאת: Nurit Kachlon-Sinay

מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_

Similar Posts

9 Comments

    1. היי יעל!
      אלה 4 יחידות די גדולות, לא מיני מאפינס, אבל את יכולה בקלות להכפיל את המצרכים של המתכון כדי לייצר כמות גדולה יותר.
      כמות הברוקולי היא 150 גרם.
      בהצלחה 🙂

4.37 from 11 votes (11 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements