| | |

רוגלך במילוי רחת לוקום

מתכון לרוגלך במילוי רחת לוקום ואצבעות שוקולד מריר, שקל להכין ותמיד יוצא טעים.
בהשראת: תמי מורד
ציון 5 על ידי דירוג אחד
רוגלך מתכון

רוגלך משגעים וטעימים, מושלמים למשלוח מנות ולכל הזדמנות! מתכון רוגלעך שקל להכין, שיוצא טעים בכל פעם מחדש!

כבר עכשיו האווירה הפורימית גורמת לכולנו להכין שלל עוגיות לשילוב במשלוח מנות. אז יש לנו עוד מתכון משגע, שניתן להכין בכלום מאמץ ותקבלו עוגיות מושלמות כל כך שלא תרצו לחלק לאף אחד!

רוגעלך מתכון קל ביותר, עם רחת לוקום, שאפשר להכין גם עם שוקולד או כל מילוי אחר שיתחשק לכם! ויש גם בונוס: מתכון להכנת אצבעות שוקולד מריר מפנקות במיוחד!

ספר המתכונים של תמי מורד

 

רוגעלך מתכון
צילום: תמי מורד

למה באמת כדאי לכם: מתכון רוגלך

  • רוגלך משגעים ומפנקים שכל הילדים אוהבים!
  • מתכון רוגעלך קל ומהיר להכנה ותמיד יוצא מושלם!
  • עוגיות מושלמות לשילוב במשלוח מנות!
  • עוגיות מבצק פריך וטעים שכיף לאכול לצד כל כוס שתייה!

שורה תחתונה: מתחילים להכין רוגלך בבית ומנקים את המשפחה על בסיס קבוע! קל, מפנק וטעים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

רוגעלך מתכון
צילום: תמי מורד
מתכון רוגעלך
צילום: תמי מורד
רוגלך מתכון
צילום: תמי מורד

 

רוגלך מתכון

רוגלך במילוי רחת לוקום

מתכון לרוגלך במילוי רחת לוקום ואצבעות שוקולד מריר, שקל להכין ותמיד יוצא טעים.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 0
באדיבות: תמי מורד

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • 1 חבילה מחמאה מומסת אבל לא חמה (200 גרם - מומסת אבל לא חמה)
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר ווניל (10 גרם)
  • גרידת תפוז
  • ½ כוס שקד מולבן (טחון)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 2 ביצים
  • ½4 כוסות קמח

למילוי:

  • ½ קילו רחת לוקום עם פיסטוקים / חלווה עם פיצוחים / ממרח תמרים בוואקום

לציפוי:

  • נאפז' / ריבה (מעט )
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • לערבב את כל הנוזלים ביחד עם הביצים בהקצפה קלה - לא חיב מיקסר.
  • להוסיף את הסוכר שקד טחון קמח ואבקת אפייה - עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • לעטוף ולהכניס לקירור למשך שעה.

למילוי:

  • חצי קילו רחת לוקום עם פיסטוקים / חלווה עם פיצוחים / ממרח תמרים בוואקום.
  • להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ.
  • ליצור מהמלית נקניק ארוך לגלגל עליו פעם אחת בצק ולהדק.
  • לחתוך לסיגרים בגודל אחיד.
  • לאפות בתנור שחומם מראש על 160 מעלות ל 15 דקות - לא להשחים.
  • להמתין שיתקררו ולמרוח על העוגיות מעט נאפז' או ריבה כל שהיא ולטבול בקוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון רוגלך
צילום: תמי מורד

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: רוגלך מתכון מאת: תמי מורד

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements