| | | |

מתכון לקציצות בשר מאלפות ומטריפות

מתכון לקציצות בשר מטוגנות מאלפות ומטריפות שמכינים בקלילות ומקבלים ביס רך ועסיסי בזכות שפע ירק טרי ורענן, סולת אוורירית ומרככת ותיבול מהפנט בניחוח קינמון משגע
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון לקציצות

תקראו להן כפיתות, קציצות טוניסאיות, סתם קציצות מטוגנות, זה בכלל לא משנה כי את המעדן הזה יריחו בכל השכונה…

אז הנה הוא, מתכון לקציצות בשר מטוגנות מאלפות ומטריפות שמכינים בקלילות ובמהירות ומקבלים ביס חלומי אוורירי ורך מלא עסיסיות בזכות שפע של ירק טרי ורענן, סולת מרככת ומאווררת ותיבול מהפנט בניחוח קינמון משגע.

לצד אורז לבן, פירה רך ואפילו בפיתה בשרנית – מתכון לקציצות בשר מושלם להכנה לכל ארוחה – ערב שבת, שבת בצהריים, צהריי יום חול וכשרוצים פשוט לאכול ולזלול…

ספר המתכונים של אבי שריד

מתכון לקציצות
צילום: אבי שריד

למה באמת כדאי לכם: מתכון לקציצות

 

  • מתכון לקציצות בשר מטוגנות מאלפות ומטריפות שמכינים בקלילות ובמהירות
  • לערב שבת, צהריי יום חול וכשרוצים פשוט לאכול ולזלול – הכינו בקלות מתכון לקציצות בשר מושלם ומהיר

שורה תחתונה: קציצות בשר נהדרות בליווי אורז לבן, פירה רך ואפילו בפיתה בשרנית

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון לקציצות

 

מתכון לקציצות

מתכון לקציצות בשר מאלפות ומטריפות

מתכון לקציצות בשר מטוגנות מאלפות ומטריפות שמכינים בקלילות ומקבלים ביס רך ועסיסי בזכות שפע ירק טרי ורענן, סולת אוורירית ומרככת ותיבול מהפנט בניחוח קינמון משגע
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

  • 600 גרם בשר בקר (בשר מספר 2)
  • חבילת פטרוזיליה
  • חבילת כוסברה
  • ½ חבילה שמיר
  • 3 בצלים חתוכים קטן
  • 8 שיני שום כתושות
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • ½ כוס סולת
  • תפוח אדמה גדול מגורד
  • תבלינים:
  • כורכום
  • פלפל שחור
  • קינמון
  • מלח
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • נערבב הכל היטב ואם חסר סולת נוסיף עוד קצת. נכניס למקרר לשעה לפחות, נוציא ונטגן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

עשיתי היום עם חזה עוף אמאלללה נחטפות
רחלי בנישתי
מתכון לקציצות
צילום: רחלי בנישתי

עשיתי עם קצת עוף. מושלם

מריה קסקי

מתכון לקציצות
צילום: מריה קסקי

שאלות נפוצות: קציצות בשר

אפשר בשר עוף? כן
אפשר לבשל אותן? אפשר, אבל זה יהיה אחר לגמרי
מה נותנת הסולת? זה לא מקשה את הקציצות? לכן צריך לשים במידה, שהקציצה לא תהיה רכה מידי ולא קשה מידי

 

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

מקור: אבי שריד

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?