Go Back
מתכון לקציצות

מתכון לקציצות בשר מאלפות ומטריפות

מתכון לקציצות בשר מטוגנות מאלפות ומטריפות שמכינים בקלילות ומקבלים ביס רך ועסיסי בזכות שפע ירק טרי ורענן, סולת אוורירית ומרככת ותיבול מהפנט בניחוח קינמון משגע
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

  • 600 גרם בשר בקר (בשר מספר 2)
  • חבילת פטרוזיליה
  • חבילת כוסברה
  • ½ חבילה שמיר
  • 3 בצלים חתוכים קטן
  • 8 שיני שום כתושות
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • ½ כוס סולת
  • תפוח אדמה גדול מגורד
  • תבלינים:
  • כורכום
  • פלפל שחור
  • קינמון
  • מלח
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • נערבב הכל היטב ואם חסר סולת נוסיף עוד קצת. נכניס למקרר לשעה לפחות, נוציא ונטגן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.