Go Back
סחוג ביתי

סחוג ביתי שיבעיר לכם כל ארוחה

כדי ליהנות באמת מהארוחה לוו אותה עם סחוג ביתי מושלם בהכנה קלילה. מעדן חריף אשששש שיבעיר לכם כל ארוחה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: סוניה לוי

המצרכים

  • קילו פלפלים אדומים יבשים
  • כוס שמן
  • כף וחצי מלח
  • 3 ראשי שום
  • 10 פלפל חריף סודניה
  • 3 כפות כמון

אופן ההכנה

  • נוריד לפלפלים את הגבעול ונרוקן את הגרגירים, נמלא מים בקערה גדולה ונשרה את הפלפלים כ-5 שעות ומעליהם נשים משהו שטוח עם משקל כדי שהכל יתרכך.
  • נוציא ונסנן טוב ונטחן את הפלפלים והשום בקערה גדולה, כל פעם קצת מזה וקצת מזה.
  • נתבל ונערבב היטב ונמלא בקופסאות. ניתן להקפיא ולשמור קופסא אחת שתהיה תמיד במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.