חזה עוף מוקפץ קל ומשביע, עסיסי ורך, בתיבול מושלם של שום חרפריף, צ'ילי מתוק וכורכום עמוק. לצד אורז לבן,פירה נימוח או פיתה רכה, ויש לכם ארוחה מנצחת בכל פעם שמישהו "קופץ" לצהריים
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: טוהר דרעי
המצרכים
קילו חזה עוף פרוס דק דק חתוך לרצועות ארוכות
שמן זית
1בצל
4שיני שום
3כפות צ'ילי מתוק
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
נטגן את הבצל עד לשקיפות בשמן זית. נוסיף את כל התבלינים חוץ מהצ'ילי ונערבב כ2 דקות.
נוסיף את החזה עוף והצ'ילי המתוק ונערבב. לא נוסיף מים אלא לערבב כל הזמן עד שמתבשל היטב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.