| | |

טארט גבינה כמו בארומה

מאפה טארט גבינה כמו של ארומה בהכנה קלה. ואין מושלם מאשר ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה ארומטי
בהשראת: דור אמגר
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
טארט גבינה

מכירים את המאפים השובבים האלה שמחכים לכם בכל סניפי ארומה? מתחילים להרגיש את הטעם הנהדר שלכם בפה?

אז עכשיו אתם יכולים להכין לכם טארט גבינה מעוללללה גם בבית. הכנה קלה, חומרים מעולים ויש לכם מאפה טארט גבינה המפורסם של ארומה שיזכיר לכם לגמרי את המקור הטעים

המתכון שלנו כאן עבור טארט גבינה כ"כ קל ופשוט, ובסופו מקבלים טארטים אישיים עם תחתית בצק פריך משגעת, מלית גבינה קטיפתית ופירורי קראמל פריכים וממכרים מעל.

אפשר להוסיף תפוחים עם קצת קינמון, אפשר גם לא, מה שבטוח, שכמו בארומה, גם כאן,  חובה ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה מהביל וארומטי לא פחות.

ספר המתכונים של דור אמגר

טארט גבינה
צילום: דור אמגר

למה באמת כדאי לכם:

 

  • טארט גבינה קליל המשלב בשלמות תחתית בצק פריך משגעת, מלית גבינה קטיפתית ופירורי קראמל פריכים וממכרים מעל
  • מאפה טארט גבינה המפורסם של ארומה שיזכיר לכם לגמרי את המקור הטעים

שורה תחתונה: עשכמו בארומה, גם כאן,  חובה ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה מהביל וארומטי לא פחות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

 

טארט גבינה

טארט גבינה כמו בארומה

מאפה טארט גבינה כמו של ארומה בהכנה קלה. ואין מושלם מאשר ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה ארומטי
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 9 יחידות טארט
באדיבות: דור אמגר

ציוד

תבנית פאי קטנה עם 9 שקעים
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • לבסיס הטארט:
  • 2 כוסות קמח
  • כוס סוכר
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 100 גרם חמאה
  • 2 חלמונים
  • למלית הגבינה:
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה 9%
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 חלמונים
  • לפירורי העוגה:
  • 50 גרם חמאה קרה
  • ½ כוס קמח רגיל
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי הבסיס במג'ימקס/מיקסר לבצק אחיד. מחממים מראש תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבניות ומשטחים את הבצק לבסיס. מניחים במקרר 10 דקות.
  • בינתיים מכינים את מלית הגבינה - מערבבים את הכל לתערובת אחידה וממלאים את השקעים. מכניסים לתנור על חום 180 מעלות ל-15 דקות עד כמעט התקשות הגבינה למעלה.
  • בזמן האפייה מכינים את פירורי העוגה - מערבבים במג'ימיקס ועם הידיים מפוררים את הפירורים על שקעי הגבינה. מכניסים לתנור עד להשחמה. ניתן לצנן מעט ולהגיש
  • מי שרוצה אפשר להוסיף גם 2 תפוחים ירוקים, פשוט מקלפים, חותכים לפרוסות דקות, מערבבים בנפרד עם כף סוכר חום ומעט קינמון ומניחים על הבצק, ורק לאחר מכן מוסיפים את מלית הגבינה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

טארט גבינה
צילום: דור אמגר
טארט גבינה
צילום: דור אמגר

שאלות נפוצות: 

את הפירורים מכינים לפני שמכניסים את התחתיות לתנור? תוך כדי שהן בתנור
אפשר לעשות עוגה אחת ולא בתבניות אישיות? כן בוודאי, אבל יתאים לתבנית 24 לא יותר
גם בבסיס וגם במלית שמים חלמונים? והחלבונים מיותרים? כן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מוני,
      אם מוסיפים לבלילת הגבינה 2 כפות אינסטנט פודינג וניל (מורידים קצת בסוכר בהתאם) אז אפשר יהיה להקפיא אותה.
      בהצלחה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?