טארט גבינה כמו בארומה
מכירים את המאפים השובבים האלה שמחכים לכם בכל סניפי ארומה? מתחילים להרגיש את הטעם הנהדר שלכם בפה?
אז עכשיו אתם יכולים להכין לכם טארט גבינה מעוללללה גם בבית. הכנה קלה, חומרים מעולים ויש לכם מאפה טארט גבינה המפורסם של ארומה שיזכיר לכם לגמרי את המקור הטעים
המתכון שלנו כאן עבור טארט גבינה כ"כ קל ופשוט, ובסופו מקבלים טארטים אישיים עם תחתית בצק פריך משגעת, מלית גבינה קטיפתית ופירורי קראמל פריכים וממכרים מעל.
אפשר להוסיף תפוחים עם קצת קינמון, אפשר גם לא, מה שבטוח, שכמו בארומה, גם כאן, חובה ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה מהביל וארומטי לא פחות.
למה באמת כדאי לכם:
- טארט גבינה קליל המשלב בשלמות תחתית בצק פריך משגעת, מלית גבינה קטיפתית ופירורי קראמל פריכים וממכרים מעל
- מאפה טארט גבינה המפורסם של ארומה שיזכיר לכם לגמרי את המקור הטעים
שורה תחתונה: עשכמו בארומה, גם כאן, חובה ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה מהביל וארומטי לא פחות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?
טארט גבינה כמו בארומה
ציוד
המצרכים
- לבסיס הטארט:
- 2 כוסות קמח
- כוס סוכר
- 2 כפות שמנת חמוצה
- 100 גרם חמאה
- 2 חלמונים
- למלית הגבינה:
- 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)
- 1 מיכל שמנת חמוצה 9%
- ½ כוס שמנת מתוקה
- ½ כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כף תמצית וניל
- 2 חלמונים
- לפירורי העוגה:
- 50 גרם חמאה קרה
- ½ כוס קמח רגיל
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- מערבבים את כל חומרי הבסיס במג'ימקס/מיקסר לבצק אחיד. מחממים מראש תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבניות ומשטחים את הבצק לבסיס. מניחים במקרר 10 דקות.
- בינתיים מכינים את מלית הגבינה - מערבבים את הכל לתערובת אחידה וממלאים את השקעים. מכניסים לתנור על חום 180 מעלות ל-15 דקות עד כמעט התקשות הגבינה למעלה.
- בזמן האפייה מכינים את פירורי העוגה - מערבבים במג'ימיקס ועם הידיים מפוררים את הפירורים על שקעי הגבינה. מכניסים לתנור עד להשחמה. ניתן לצנן מעט ולהגיש
- מי שרוצה אפשר להוסיף גם 2 תפוחים ירוקים, פשוט מקלפים, חותכים לפרוסות דקות, מערבבים בנפרד עם כף סוכר חום ומעט קינמון ומניחים על הבצק, ורק לאחר מכן מוסיפים את מלית הגבינה
שאלות נפוצות:
את הפירורים מכינים לפני שמכניסים את התחתיות לתנור? תוך כדי שהן בתנור |
אפשר לעשות עוגה אחת ולא בתבניות אישיות? כן בוודאי, אבל יתאים לתבנית 24 לא יותר |
גם בבסיס וגם במלית שמים חלמונים? והחלבונים מיותרים? כן |
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קיש פטריות פשוט וקל
- עוגת גבינה קרה מרעננת
- סלט פסטה חלבי צבעוני
- כדורי כנאפה מטריפים
- בצק לפיצה שחובה להכיר
- בורקס גבינה הכי קל שיש
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: דור אמגר
האם אפשר להכין כמה שעות לפני ההגשה?
היי סימה,
כמובן! בהצלחה 🙂
היי, אשמח לדעת אם ניתן להקפיא?
היי מוני,
אם מוסיפים לבלילת הגבינה 2 כפות אינסטנט פודינג וניל (מורידים קצת בסוכר בהתאם) אז אפשר יהיה להקפיא אותה.
בהצלחה!!