מאפה טארט גבינה כמו של ארומה בהכנה קלה. ואין מושלם מאשר ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה ארומטי
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
כמות 9יחידות טארט
באדיבות: דור אמגר
ציוד
תבנית פאי קטנה עם 9 שקעים
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לבסיס הטארט:
2כוסות קמח
כוס סוכר
2כפות שמנת חמוצה
100גרם חמאה
2חלמונים
למלית הגבינה:
1גביעגבינה לבנה 5%(250 גרם)
1מיכלשמנת חמוצה 9%
½כוס שמנת מתוקה
½כוס סוכר
1שקיתסוכר וניל
1כף תמצית וניל
2חלמונים
לפירורי העוגה:
50גרם חמאה קרה
½כוסקמח רגיל
2כפות סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הבסיס במג'ימקס/מיקסר לבצק אחיד. מחממים מראש תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבניות ומשטחים את הבצק לבסיס. מניחים במקרר 10 דקות.
בינתיים מכינים את מלית הגבינה - מערבבים את הכל לתערובת אחידה וממלאים את השקעים. מכניסים לתנור על חום 180 מעלות ל-15 דקות עד כמעט התקשות הגבינה למעלה.
בזמן האפייה מכינים את פירורי העוגה - מערבבים במג'ימיקס ועם הידיים מפוררים את הפירורים על שקעי הגבינה. מכניסים לתנור עד להשחמה. ניתן לצנן מעט ולהגיש
מי שרוצה אפשר להוסיף גם 2 תפוחים ירוקים, פשוט מקלפים, חותכים לפרוסות דקות, מערבבים בנפרד עם כף סוכר חום ומעט קינמון ומניחים על הבצק, ורק לאחר מכן מוסיפים את מלית הגבינה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.