Go Back
+ servings
טארט גבינה

טארט גבינה כמו בארומה

מאפה טארט גבינה כמו של ארומה בהכנה קלה. ואין מושלם מאשר ללוות טארט גבינה מושלם שכזה עם קפה ארומטי
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
כמות 9 יחידות טארט
באדיבות: דור אמגר

ציוד

תבנית פאי קטנה עם 9 שקעים
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • לבסיס הטארט:
  • 2 כוסות קמח
  • כוס סוכר
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 100 גרם חמאה
  • 2 חלמונים
  • למלית הגבינה:
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה 9%
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 חלמונים
  • לפירורי העוגה:
  • 50 גרם חמאה קרה
  • ½ כוס קמח רגיל
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי הבסיס במג'ימקס/מיקסר לבצק אחיד. מחממים מראש תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבניות ומשטחים את הבצק לבסיס. מניחים במקרר 10 דקות.
  • בינתיים מכינים את מלית הגבינה - מערבבים את הכל לתערובת אחידה וממלאים את השקעים. מכניסים לתנור על חום 180 מעלות ל-15 דקות עד כמעט התקשות הגבינה למעלה.
  • בזמן האפייה מכינים את פירורי העוגה - מערבבים במג'ימיקס ועם הידיים מפוררים את הפירורים על שקעי הגבינה. מכניסים לתנור עד להשחמה. ניתן לצנן מעט ולהגיש
  • מי שרוצה אפשר להוסיף גם 2 תפוחים ירוקים, פשוט מקלפים, חותכים לפרוסות דקות, מערבבים בנפרד עם כף סוכר חום ומעט קינמון ומניחים על הבצק, ורק לאחר מכן מוסיפים את מלית הגבינה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.