להמס מבפנים עם כל ביס: עוגת גבינה אפויה גבוהה ומושלמת (טעימה ועשירה!)
עוגת גבינה אפויה קבלו מתכון לעוגת גבינה גבוהה ומושלמת שתמיד מקבלת טעם נדיר ומיוחד המשתדך למרקם חלומי ומנחם ממלית גבינה עשירה ורכה. עוגה הכי שווה שיש שתמיד מניבה הצלחה בטעם נהדר, ואף פעם לא צונחת. וכאשר מכינים במראה כל כך מהמם, אף אחד לא יוכל לעמוד בפניה!
עוגת גבינה גבוהה ומושלמת

עוגת גבינה אפויה גבוהה כמו בקונדיטוריה! עוגת גבינה פשוטה, טעימה ועשירה, עם מראה מרשים!
אל תמתינו למועד חגיגי כי את העוגה הזו אתם צריכים להכין ומומלץ לטעום בהקדם! עוגת גבינה אפויה גבוהה, קלאסית, אוורירית ומרשימה, שתגרוף מחמאות בכל הזדמנות!
מתכון קל ומהיר להכנה ותקבלו עוגה מושלמת בכל פעם שתכינו! גם טעימה וגם מרשימה והמרקם כל כך מפנק שלא ממתינים לסיבה ומכינים אותה!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סיגלית-ימין" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סיגלית ימין[/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם:
- עוגת גבינה אפויה גבוהה,עם מרקם אוורירי מראה עשיר!
- מתכון קל שתמיד יוצא טוב ואין סיכוי לטעות בו!
- עוגה מפנקת כל כך עד שאף אחד לא יכול להישאר אדיש!
- כל כך טעימה שכולם יבקשו מכם את המתכון!
שורה תחתונה: עוגת גבינה אפויה גבוהה שהנוכחות שלה תמיד משרה אויוירה חגיגית וחיוכים של פינוק!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה





ציוד
המצרכים
לעוגה:
- 1 חבילה גבינה לבנה 9% / 5% (750)
- 1 גביע שמנת של פעם (200 מ"ל)
- 7 ביצים ( M)
- 1 כוס סוכר (אפשר יותר למי שאוהב מתוק)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- גרידת לימון ( מלימון אחד)
- 4 כפות קורנפלור
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- ½ חבילה חמאה (50 גרם - לשמן את הסיר)
לציפוי (לא חובה):
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 2 חבילות שמנת מתוקה (500 גרם)
אופן ההכנה
- מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב, מבריק ותופח, עם קורט מלח וכוס סוכר בהדרגה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, החלמונים, קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל, גרידת לימון מלימון אחד, וסוכר וניל, ואז מקפלים פנימה את קצף החלבונים. מערבבים בצורת קיפול איזה שלוש פעמים.
- יוצקים את הבלילה לסיר ג'חנון משומן טוב עם נייר אפיה משומן, וממלאים תבנית של מים ושמים בתנור.
- מניחים את הסיר של העוגה בתוך התבנית של המים, ואז מתחילים את האפייה הרגילה של העוגה על חום 200 מעלות ל-10 דקות הראשונות.
- לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ואופים למשך שעה ורבע עד שהעוגה מוכנה.
- משאירים בתנור כבוי לעוד שעה שהעוגה תתקרר ואז מכניסים למקרר להתייצבות.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה
| לשמן גם את הנייר אפיה? כן, לשמן טוב טוב בפנים את הנייר. |
| איך להוציא את העוגה מהסיר שלא תתפרק? שמים על צלחת והופכים בעדינות. |
| מה אפשר במקום חמאה? אפשר נטורינה. |
| באיזה שלב בתנור שמת את תבנית האפיה עם העוגה? כל תנור הוא שונה אני שמתי בשלב השני ואת הסיר בתוך תבנית מים. |
| מה זה שמנת של פעם? תמונה כאן. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קיש פטריות פשוט וקל
- עוגת גבינה קרה מרעננת
- סלט פסטה חלבי צבעוני
- כדורי כנאפה מטריפים
- בצק לפיצה שחובה להכיר
- בורקס גבינה הכי קל שיש
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: Sigalit Yamen

היי 🙂
האם אפשר להמיר לרינג של אינגליש קייק ? אם כן , איזה גודל מומלץ ומה השינויים בכמויות שעליי לעשות ?
תודה רבה
היי שירז!
את יכולה להשתמש ב-2 רינגים של אינגליש קייק או להוריד בחצי את כמות החומרים של העוגה.
בהצלחה 🙂
באיזה קוטר הסיר של הגחנון גדול או קטן?
והנייר אפיה בצורה עגולה רק למטה או גם על הצדדים?
היי נעמה!
אפשר להשתמש בסיר ג'חנון בגדלים הבאים – 22, 24, 26.
אפשר לשים נייר אפייה רק למטה ולשמן את הסיר בחלק העליון שלו.
בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂