מתכון קליל של מרק ירקות, עם בצל, דלעת, קישוא וסלרי, תיבול מדויק וצדפי פסטה רכים. ארוחה מלאה בקערה אחת
בהשראת: שושנה ברוך
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
האיטלקים קראים לו מינסטרונה, אנחנו קוראים לו מרק ירקות עם צדפי פסטה מהמם, מנחם ועשיר בטירוף.
אבל עם המתכון הקליל הזה של מרק ירקות, לא צריך לקרוא לו, כי הוא כמעט מתבשל מעצמו, לנו רק יש לחתוך ולקצוץ שפע ירקות עסיסיים ובריאים, כמו בצל, דלעת, קישוא וסלרי, לתבל בתיבול משובח ומדויק, ולתת לו להתבשל על אש קטנה ולספוג את כל הטעמים הנפלאים שרק מרק ירקות יכול לספק.
להעצמת המנה הכ"כ חורפית ומחממת הזו מוסיפים לקראת הסוף צדפי פסטה, שיסמיכו עוד יותר את המרק ויספקו לכם ארוחה מלאה בקערה אחת מהבילה ועשירה