עושר טעמים מחרפן: מרק ירקות חורפי ועשיר עם צדפי פסטה (הכי מנחם!)
אנחנו קוראים לו מרק ירקות, האיטלקים קראים לו מינסטרונה, כך או כך מדובר על מרק ירקות חורפי ונפלא עם שפע ירקות, תיבול משובח וצדפי פסטה רכים. מרק ירקות מהמם, מנחם ועשיר בטירוף שמבשלים על אש קטנה כדי שיספוג את כל הטעמים הנפלאים שרק מרק ירקות יכול לספק. לקראת הסוף מוסיפים צדפי פסטה, שיסמיכו את המרק ויספקו לכם ארוחה מלאה בקערה אחת מהבילה ועשירה
מרק ירקות חורפי ועשיר

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שושנה-ברוך icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של שושנה ברוך[/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: מרק ירקות מתכון
- חורף וקר? אין כמו מתכון מרק ירקות פשוט, עשיר, מנחם ומהביל
- שילוב מושלם של שפע ירקות עסיסיים, תיבול מדויק וצדפי פסטה רכים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

מרק ירקות חורפי ועשיר
המצרכים
- 2 בצל קצוץ
- 2 גזר (מקולף וחתוך לקוביות)
- 2 זוקיני/קישוא (מקולף וחתוך לקוביות)
- 150 גרם דלעת ( מקולפת וחתוכה לקוביות)
- 2 גבעולי סלרי שטופים וקצוצים
- 3 שיני שום טחונות
- 2 עגבניות מרוסקות
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 1 עלה מנגולד חתוך קטן
- 3 ליטר מים
- 3 כפות שמן
- 1 כף מלח גס
- ½ כפית פלפל שחור
- 3 כפיות אבקת מרק (לא חייב)
- 3 כפות רסק
- ½1 כוסות פסטה צדפים קטנים
אופן ההכנה
- נטגן את כל הירקות בנפרד עם מעט שמן ונוסיף לסיר עם מים רותחים. נוסיף תבלינים ורסק ונבשל על חום נמוך כשעה.
- נגביה את החום ונוסיף פסטה לעוד 10 דק בישול. נצלחת ונפזר פפריקה מעושנת למראה מגרה
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק חרירה מנחם ומשביע
- מרק קניידלך מתכון מנצח
- עוגת קרמבו – כי אין חורף בלי!
- קציצות בקר מושלמות לאחה"צ גשום
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לחורף מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
