מרק ירקות

עושר טעמים מחרפן: מרק ירקות חורפי ועשיר עם צדפי פסטה (הכי מנחם!)

אנחנו קוראים לו מרק ירקות, האיטלקים קראים לו מינסטרונה, כך או כך מדובר על מרק ירקות חורפי ונפלא עם שפע ירקות, תיבול משובח וצדפי פסטה רכים. מרק ירקות מהמם, מנחם ועשיר בטירוף שמבשלים על אש קטנה כדי שיספוג את כל הטעמים הנפלאים שרק מרק ירקות יכול לספק. לקראת הסוף מוסיפים צדפי פסטה, שיסמיכו את המרק ויספקו לכם ארוחה מלאה בקערה אחת מהבילה ועשירה

מרק ירקות חורפי ועשיר

מתכון קליל של מרק ירקות, עם בצל, דלעת, קישוא וסלרי, תיבול מדויק וצדפי פסטה רכים. ארוחה מלאה בקערה אחת
בהשראת: שושנה ברוך
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
מרק ירקות
האיטלקים קראים לו מינסטרונה, אנחנו קוראים לו מרק ירקות עם צדפי פסטה מהמם, מנחם ועשיר בטירוף. אבל עם המתכון הקליל הזה של מרק ירקות, לא צריך לקרוא לו, כי הוא כמעט מתבשל מעצמו, לנו רק יש לחתוך ולקצוץ שפע ירקות עסיסיים ובריאים, כמו בצל, דלעת, קישוא וסלרי, לתבל בתיבול משובח ומדויק, ולתת לו להתבשל על אש קטנה ולספוג את כל הטעמים הנפלאים שרק מרק ירקות יכול לספק. להעצמת המנה הכ"כ חורפית ומחממת הזו מוסיפים לקראת הסוף צדפי פסטה, שיסמיכו עוד יותר את המרק ויספקו לכם ארוחה מלאה בקערה אחת מהבילה ועשירה

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שושנה-ברוך icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של שושנה ברוך[/button]

מרק ירקות
צילום: שושנה ברוך

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: מרק ירקות מתכון

 
  • חורף וקר? אין כמו מתכון מרק ירקות פשוט, עשיר, מנחם ומהביל
  • שילוב מושלם של שפע ירקות עסיסיים, תיבול מדויק וצדפי פסטה רכים
שורה תחתונה: מתכון קליל של מרק של ירקות עשיר שכמעט מתבשל בעצמו

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!  דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מרק ירקות

מרק ירקות חורפי ועשיר

מתכון קליל של מרק ירקות, עם בצל, דלעת, קישוא וסלרי, תיבול מדויק וצדפי פסטה רכים. ארוחה מלאה בקערה אחת
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: שושנה ברוך
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 2 בצל קצוץ
  • 2 גזר (מקולף וחתוך לקוביות)
  • 2 זוקיני/קישוא (מקולף וחתוך לקוביות)
  • 150 גרם דלעת ( מקולפת וחתוכה לקוביות)
  • 2 גבעולי סלרי שטופים וקצוצים
  • 3 שיני שום טחונות
  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 עלה מנגולד חתוך קטן
  • 3 ליטר מים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף מלח גס
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפיות אבקת מרק (לא חייב)
  • 3 כפות רסק
  • ½1 כוסות פסטה צדפים קטנים
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • נטגן את כל הירקות בנפרד עם מעט שמן ונוסיף לסיר עם מים רותחים. נוסיף תבלינים ורסק ונבשל על חום נמוך כשעה.
  • נגביה את החום ונוסיף פסטה לעוד 10 דק בישול. נצלחת ונפזר פפריקה מעושנת למראה מגרה
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

מרק ירקות
צילום: שושנה ברוך

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 
4.67 from 6 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?