עוגיות בריאות עם טחינה ושיבולת שועל
פסטרמה ביתית איכותית, שלא תמצאו כזו באף סופר! מתכון לפסטרמה ביתית שמכינים בקלות ויוצאת הכי טעימה שיש!
גם לכם נמאס מהפסטרמה שקונים בסופר? אז במקום לחשוב פעמיים לפני קונים מכינים מנת הודו קלה וטעימה בבית ונהנים מכריכים טעימים במיוחד!
מתכון פשוט ביותר בשילוב תיבול משגע וכל אחד יכול להכין. אחרי שתאכלו אותה, לא תשקלו בכלל אם לקנות בסופר. כל כך קלה וטעימה שברור שמכינים בבית!
למה באמת כדאי לכם: פסטרמה הודו
- מנתח הודו איכותי שכזו אפשר רק להכין ואין לקנות!
- מתכון קל ביותר שכולם יכולים להכין בבית בלי בעיה!
- מתובלת כראוי שכל ביס הוא חגיגה!
- כל כך טעימה שתמצאו את עצמכם מכינים אותה בכל שבוע!
שורה תחתונה: כשמדובר באוכל, איכות היא מרכיב חשוב! ביתית היא הנקניק הכי איכותי שיש!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות בריאות עם טחינה ושיבולת שועל
ציוד
המצרכים
- 1 כוס סוכר חום
- 3 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
- ¾ כוס טחינה גולמית
- 90 גרם חמאה רכה
- 1 ½ כוסות קמח (אפשר חצי מהכמות קמח מלא יוצא טעים)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 ¼ כוסות שיבולת שועל מלאה
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- 1 כוס חמוציות (ללא סוכר)
אופן ההכנה
- בקערה שמים את כוס סוכר חום, 3 ביצים, כפית תמצית וניל, 3/4 כוס טחינה גולמית ו-90 גרם חמאה רכה.
- מערבבים הכל ביחד לאחידות.
- מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, שיבולת שועל מלאה, אגוזי מלך קצוצים גס וכוס חמוציות ללא סוכר. מערבבים היטב.
- עם ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים טיפה לשטח ולהניח על נייר אפיה במרווחים.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות.
שאלות נפוצות: פסטרמה ביתית
זה לא יוצא יבש? לא, פורסים פרוסות דקות ויוצא מושלם. |
לקרר בחוץ או במקרר? במקרר. |
הפסטרמה נקבה או זכר? נקבה. |
עוטפים בנייר כסף או ברמנט? נייר אפיה ומעל נייר כסף כמו בתמונה כאן. |
האם לדעתך זה יכול להיות טעים עם חזה עוף? כן. |
הבמה כולה שלכם:
"היום הכנתי פסטרמה. אני מכינה במחבת כפולה ולא בתנור!"
אורית אביבי
"גם אני מכינה קבוע בני ובעלי מאוד אוהבים!"
דלית קרוב
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: Naomi Beroukhim