לביבות ירק בצ'יק צ'ק: עסיסיות, קריספיות וממכרות
יש המון דרכים לצרוך ירקות – שלמים, חתוכים, בסלט מתובל, אפויים בתנור, מבושלים בתבשיל טעים, אבל לנו נראה שהכי כיף לאכול לביבות ירקות.
עושר הטעמים, שפע הוויטמינים ומגוון הירקות – יוצרים יחד לביבות ירקות נהדרות, משביעות ובריאות בתיבול מינימליסטי ומדויק, שנותן כבוד לכל ירק ומעצים את הטעמים המושלמים עוד יותר.
לביבות ירק מצטיינות במרקם קריספי ושחום מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים, מראה יפהפה וטעמים רעננים משובחים, ומתאימים לכל ארוחה חלבית או קלה לצד סלט ירקות, מתבלים ענוגים וגבינות רכות
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון נהדר וקל של לביבות שמכינים בצ'יק צ'ק
- לא פחות מ-20 לביבות ירק עסיסיות, רכות וצבעוניות עם מעטה קריספי שחום, ממכר ויפהפה
שורה תחתונה: סלט גדול בצד, מתבלים טעימים ליד – ויש לכם מנה צמחונית בריאה וקלילה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?
לביבות ירק בצ'יק צ'ק: עסיסיות, קריספיות וממכרות
המצרכים
- 3 תפוח אדמה מגורדים
- 1 בצל
- 2 קישואים
- 2 גזר
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- כוס קמח
- 4 ביצים
- כף מרק עוף (לא חובה)
- כף חוויאג' שטוחה או כורכום
- ½ כף פלפל שחור
אופן ההכנה
- נערבב את כל המצרכים יחד עד לקבלת עיסה אחידה
- מחממים שמן ומטגנים עד להזהבה מכל צד.
הבמה כולה שלכם: לביבות ירק
"אפיתי בתנור"
שרית בר לב
"הכי טעים"
דלית זיגרון
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על פשטידת ירקות מהממת – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
המתכון לביבות ירק של ענבל כהן.
בצל , קישואים וגזר – ליקצוץ ,לפרוס , לגרר בפומפיה ???
לסחוט ??
היי אסתי,
אפשר בהחלט לגרד בפומפייה, או לקצוץ דק ולסחוט.
בהצלחה 🙂