תפוחי אדמה בתנור צלויים עד עילפון חושים
לא צריך להרתיח אותם, לא לבשל מלא זמן, אלא פשוט לתת להם להיות מושלמים בדיוק כמו שהם. והם? הם יהפכו בתוך כמה דקות למנת תפוחי אדמה בתנור שיפנקו את בלוטות הטעם עד עילפון חושים.
אבל הם לא באים לבד התפוחים היפים והרכים האלה, אלא עם תיבול כ"כ מיוחד שהופך אותם פשוט למושלמים. ומה כל כך מיוחד בתיבול, אתם שואלים, אז ככה..
מעבר למלח, פלפל שחור ופפריקה הקלאסיים, כל תפוח אדמה כאן משוח בשילוב מהפנט של צ'ילי גרוס עם מייפל מתקתק וענוג – שידוך מושלם של טעמים מנוגדים שיוצרים הרמוניה ממכרת בפה של מנת תפוחי אדמה בתנור שמתאימה לנשנוש מנחם, תוספת מיוחדת לכל ארוחה, ובכל פעם שהגוף דורש פחמימה ממכרת
למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה בתנור
- מנת תפוחי אדמה בתנור מושלמת לנשנוש מנחם, תוספת מיוחדת לכל ארוחה, ובכל פעם שהגוף דורש פחמימה…
- שילוב מהפנט של צ'ילי גרוס עם מייפל מתקתק וענוג – שידוך מושלם של טעמים מנוגדים שיוצרים הרמוניה מעלפת בפה
שורה תחתונה: תפוחי אדמה בתנור יסעירו את בלוטות הטעם עד עילפון חושים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
תפוחי אדמה בתנור צלויים עד עילפון חושים
המצרכים
- 5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לפרוסות (אין צורך בבישול מקדים)
- ¼ כוס שמן זית
- ¼ כוס סירופ מייפל איכותי
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- כף גדושה פפריקה
- כפית פלפל צ'ילי גרוס
- רוזמרין
אופן ההכנה
- בתבנית עם נייר אפייה ללא כיסוי, נפזר מעל ענפי רוזמרין ונכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-45-50 דקות (תלוי בעוצמת התנור) עד הזהבה וריכוך מושלמים.
- ניתן להוסיף נתחי עוף ולהבריש אותם באותם באותו הרוטב. ניסינו עם כנפיים עוף טרי ויצא פצצה
רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!