תפוחי אדמה בתנור יסעירו את בלוטות הטעם עם שילוב מהפנט של צ'ילי גרוס ומייפל ענוג
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לא צריך להרתיח אותם, לא לבשל מלא זמן, אלא פשוט לתת להם להיות מושלמים בדיוק כמו שהם. והם? הם יהפכו בתוך כמה דקות למנת תפוחי אדמה בתנור שיפנקו את בלוטות הטעם עד עילפון חושים.
אבל הם לא באים לבד התפוחים היפים והרכים האלה, אלא עם תיבול כ"כ מיוחד שהופך אותם פשוט למושלמים. ומה כל כך מיוחד בתיבול, אתם שואלים, אז ככה..
מעבר למלח, פלפל שחור ופפריקה הקלאסיים, כל תפוח אדמה כאן משוח בשילוב מהפנט של צ'ילי גרוס עם מייפל מתקתק וענוג – שידוך מושלם של טעמים מנוגדים שיוצרים הרמוניה ממכרת בפה של מנת תפוחי אדמה בתנור שמתאימה לנשנוש מנחם, תוספת מיוחדת לכל ארוחה, ובכל פעם שהגוף דורש פחמימה ממכרת