קציצות כרובית וברוקולי קריספיות, רכות וענניות
חמות או קרות, מטוגנות או אפויות, לצהריים קליל או ערב מפנק, לימים שבא לאכול באמת טעים ובריא ולא לטרוח שעות…
קבלו אותן הכי יפות, עסיסיות וטעימות – קציצות כרובית וברוקולי עם קריספיות משגעת מבחוץ ומרקם רך וקטיפתי של ירקות נפלאים, גבינות מעולות ותיבול מושלם
רוטב יוגורט ענוג בצד, ותתכוננו לעוף לעננים כי קציצות כרובית וברוקולי כ"כ קלות להכנה וכ"כ טעימות לזלילה, שלא ברור איך לא הכנתם אותן עוד קודם…ו.. אם אתם חכמים – וברור שכן – אל תהססו לבלוס כמה ישר מהמקרר, הן מעולות חמות, אבל יפנקו בטירוף גם בגרסה קרה…
למה באמת כדאי לכם: קציצות כרובית
- קציצות כרובית וברוקולי הכי יפות, עסיסיות וטעימות…
- לימים שבא לאכול באמת טעים ובריא ולא לטרוח שעות אין כמו קציצות כרובית וברוקולי
- קציצות כרובית וברוקולי כ"כ קלות להכנה וכ"כ טעימות לזלילה, שלא ברור איך לא הכנתם אותן קודם
שורה תחתונה: לא לשכוח רוטב יוגורט ענוג בצד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים? הקליקו לסרטון
קציצות כרובית וברוקולי קריספיות, רכות וענניות
המצרכים
- 500 גרם כרובית וברוקולי (250 גרם מכל אחד, טרי או סנפרוסט)
- מלח
- 4 שיני שום כתוש
- כפית מלח
- פלפל
- 3 ביצים
- ¾ כוס קוואקר
- 50 גרם בולגרית
- 50 גרם קשקבל מגורדת
אופן ההכנה
- מבשלים הכרובית והברוקולי במים רותחים עם מלח עד שהם מתרככים. קוצצים דק או טוחנים ונותנים להתקרר.
- מוסיפים שיני שום כתוש, מלח, פלפל, ביצים, קוואקר, בולגרית וקשקבל, טועמים ואם חסר מלח מוסיפים.
- שמים במקרר לחצי שעה כדי לתת לבלילה להתגבש. מרטיבים ידיים ומתחילים: מטגנים או אופים בתנור ומגישים עם יוגורט
הבמה כולה שלכם:
"יצא טירוף"
רותם פלג
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אתכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: דניאל עמית