עוגת קרמבו קלה ופשוטה
עוגת קרמבו קלה ומפנקת, שמכינים בקלות ובמהירות ותנעים לכם את כל השבוע! מתכון לעוגת קרבו עשירה שחייבים להכין ולטעום!
אין מה לעשות ופשוט אי אפשר להתווכח על הפינוק שיש בעוגת קרמבו. זו העוגה הכי עשירה שיש, שכל ביס ממנה חלומי וקשה להפסיק לאכול ממנה!
אומנם זו עוגה שנראית כאילו שהיא דורשת הרבה עבודה, אבל אנחנו כאן בשביל לומר לכם שאפשר להכין את העוגה הזו בקלות ובמהירות שיא! מתכון לעוגת קרמבו שלא תרצו להפסיק להכין! הפינוק המושלם הכל רגע נתון!
למה באמת כדאי לכם: עוגת קרמבו קלה
- אם כבר קרמבו אז מכינים עוגה שתפנק את כולם ולאורך זמן!
- עוגת קרמבו קלה להכנה שאפשר להכין גם כשאין זמן!
- כל כך טעימה שהיא תהיה עוגת הבית שלכם גם באירוח!
- עוגה מפנקת שתתבל כל רגע בחיוכים ותהפוך כל רגע דל לחגיגה!
שורה תחתונה: עוגת קרמבו קלה עם מראה יוקרתי ומרשים, שחייבים להכין ולהתפנק לאורך כל השבוע!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
שכבה 1:
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 1 כף קקאו
- 3 כפות סוכר
- 4 ביצים
שכבה 2:
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 1 חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 כוס חלב
שכבה 3:
- 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
- ½ חבילה חמאה (50 גרם)
- 4 כפות חלב
אופן ההכנה
שכבה 1:
- נכניס למיקסר את האינסטנט פודינג וניל, קקאו (אפשר להשתמש באינסטנט פודינג שוקולד במקום פודינג וניל + כף קקאו), סוכר, ביצים - ונקציף הכל יחד.
- להכניס לתנור שחומם מראש על 170°, 10-12 דקות.
- להוציא, לשפוך מעל מעט יין אדום (לא חובה).
שכבה 2:
- נכניס למיקסר את האינסטנט פודינג וניל, שמנת מתוקה, חלב - להקציף לשפוך מעל העוגה ולהכניס למקרר לחצי שעה.
שכבה 3:
- נכניס לקערה את השוקולד מריר, חמאה, וחלב - להמיס במיקרוגל ולשפוך מעל הקצפת ולהכניס למקרר.
שאלות נפוצות: עוגת קרמבו קלה
זה בלי קמח? בלי. |
מה אפשר במקום יין? אפשר בלי, זה בגדר המלצה. |
אפשר לוותר על החמאה בשלב האחרון של השוקולד? תנסי מאמינה שהשוקולד יהיה סמיך מאד אפשר להמיר בשמנת להקצפה. |
יש מצב לעשות מרגרינה במקום חמאה אם אני רוצה אותה בפרווה? יש גם חלב באמצע אבל בהחלט ניתן להמיר ולהחליף. |
איזה סוג של יין ובאיזה כמות ? אני שמתי יין אדום שהיה לי במקרר והרטבתי ככה מלמעלה בקטנה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק חרירה מנחם ומשביע
- מרק קניידלך מתכון מנצח
- עוגת קרמבו – כי אין חורף בלי!
- קציצות בקר מושלמות לאחה"צ גשום
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לחורף מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
השמנת פודינג וניל והחלב שמקציפים צריך שיצא קצף יציב?
היי שרי,
נכון, קצף יציב.
בהצלחה
תודה ענקית על המתכון
כל פעם מחדש יוצא פשוט להיט
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
שאלה: כשמקציפים את השמנת מתוקה עם החלב, זה אמור להיות קצף יציב או לא?
הקצף אמור להיות רך אך יציב, בהצלחה ובתיאבון!