| | |

שקשוקה שעועית סופר מיוחדת וקלה

הכינו בקלילות שקשוקה שעועית מיוחדת ועשירה עם שילוב מושלם של שעועית בשרנית, רוטב עגבניות טעים וביצים
בהשראת: לינדה לנגנר
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
שקשוקה שעועית

מה שעושים כשרעבים ובא משהו מיוחד וחם, אבל לא ממש מתחשק לעבוד קשה?

הפתרון המושלם והכי טעים הוא להכין בקלילות שקשוקה שעועית. כן כן – מנה סופר מיוחדת ועשירה שמכינים בקלילות ונהנים מארוחת ערב משביעה ומנחמת!

אז מה עושים כשרעבים? פשוט! פותחים קופסת שימורים של גרגירי שעועית בשרניים ורכים עם רוטב עגבניות טעים, מוסיפים ביצים – כמה שרוצים – משקשקים, מערבבים, מתבלים וזוללים עם לחם טרי וירקות רעננים!

 
ספר המתכונים של לינדה לנגנר 
 
שקשוקה שעועית
צילום: לינדה לנגנר

למה באמת כדאי לכם: שקשוקה שעועית

 

  • מכינים שקשוקת שעועית פיקנטית לארוחת צהריים ערב ונהנים ממנה סופר טעימה ומשביעה.
  • שילוב מנצח של גרגירי שעועית בשרניים ורכים, רוטב עגבניות וביצים נימוחות
  • המתכון כאן של שקשוקה שעועית היא ל-2 מנות, או אחת למישהו רעב במיוחד.. רוצים יותר? הכפילו כמויות
שורה תחתונה: רעבים? מתעצלים לעבוד קשה? שקשקו בקלות שקשוקה שעועית!
 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? שקשוקה שעועית

שקשוקה שעועית

שקשוקה שעועית סופר מיוחדת וקלה

הכינו בקלילות שקשוקה שעועית מיוחדת ועשירה עם שילוב מושלם של שעועית בשרנית, רוטב עגבניות טעים וביצים
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: לינדה לנגנר

המצרכים

  • ½ קופסה שעועית לבנה ברוטב עגבניות (580 גרם)
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • ½ כפית פפריקה חריפה
  • ½ כפית כמון
  • 2 ביצים (או יותר)
  • שום (מי שאוהב)
  • פפריקה חריפה לפי הטעם (אם אוהבים פיקנטי שימו קצת, אם אוהבים חריף שימו יותר)

אופן ההכנה

  • נשפוך לקערה חצי קופסת שעועית כולל מחצית רוטב העגבניות, נוסיף תבלינים וכחצי כוס מים ונערבב היטב.
  • במחבת קטנה נחמם 2 כפות שמן, נשפוך למחבת את תוכן הקערה ונביא לרתיחה קלה, נשבור פנימה בעדינות 2 ביצים, נתבל את הביצים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, נבשל על להבה בינונית-נמוכה עם מכסה עד שחלמון הביצה רך או יציב יותר, לפי טעמכם
  • מי שאוהב שום – אפשר להוסיף למחבת ולטגן מעט לפני הוספת השעועית.

הערות וטיפים

  • אפשר לקנות קופסת שעועית לבנה ברוטב עגבניות במשקל 580 גרם ולהשתמש בחצי קופסה כולל חצי מרוטב העגבניות. את החצי השני שמים בקופסה ומכניסים למקפיא עד הפעם הבאה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לינדה לנגנר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?