| | | | |

עוגת רולדה מושלמת טעימה ורכה

מתכון לרולדת תפוחים עשירה, במרקם מפנק! עוגה פרווה במיוחד לשבת.
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
עוגת רולדה

עוגת רולדה פרווה משגעת כמו של פעם! מתכון לרולדה מושלמת בשילוב קרם תפוחים, שחייבים להכין לשבת!

אין מי שלא זוכר מהילדות את עוגות הרולדה המטריפות שאי אפשר היה להפסיק לאכול מהן. אישית, לא משנה מה היה המילוי, זו תמיד הייתה עוגה שרציתי ממנה עוד ועוד!

אז קבלו מתכון מושלם לעוגה מטריפה שמכינים בקלות, שכל ביס ממנה משאיר טעם של עוד!  עם המרקם הכי מפנק שיכול להיות, כל שכן, עוגה שאף ילד או מבוגר לא יכול להישאר אדיש אליה.

ספר המתכונים של חגית אלקבץ

 

מתכון לרולדה
צילום: חגית אלקבץ

למה באמת כדאי לכם: מתכון לרולדה מושלמת

  • עוגה שמכינים בקלות ובמהירות ואפשר להכין גם כשעמוסים!
  • עוגה עם טעם של פעם, שמזכיר רגעי ילדות משמחים!
  • במרקם מפנק ביותר, מושלמת להגשה בסוף השבוע!
  • עוגה פרווה שאפשר לאכול מתי שרוצים וכמה שרוצים!

שורה תחתונה: לא עוד עוגה בחושה ולא עוגה שלוקח הרבה זמן הכנה, אלא עוגה מפנקת שכל המשפחה תאהב!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת רולדה

עוגת רולדה מושלמת טעימה ורכה

מתכון לרולדת תפוחים עשירה, במרקם מפנק! עוגה פרווה במיוחד לשבת.
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

מידה: כוס חד פעמית קרה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 7-8 תפוחים (לא משנה איזה סוג)
  • 1 כף קינמון
  • ½ כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

אופן ההכנה

  • טוחנים את התפוחים או מגרדים בפומפיה גסה, ואז מוסיפים כך קינמון וחצי כוס סוכר.
  • את התפוחים משטחים בתבנית התנור עם נייר אפייה לא משומן, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 10 דקות ואז מוציאים לקירור.
  • מקציפים את הביצים יחד עם הכוס סוכר עד לקבלת קרם לבן ונפוח.
  • לאחר מכן מוסיפים את המיץ תפוזים, קמח, שקית אבקת אפייה, וסוכר וניל.
  • לצקת מעל התפוחים ומכניסים לאפייה ב-170 מעלות לעוד 25 דקות.
  • מקררים ומגלגלים לרולדה. מפזרים אבקת סוכר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת רולדה

איך מגלגלים?
הופכים לצד השני. שמים נייר אפייה והופכים אותה כך שהתפוחים יהיו הפנים של הרולדה.
האם צריך לשמור במקרר אחרי אפיה את רולדות התפוחים?
כן, חייבים.

 


הבמה כולה שלכם:
רולדה מתכון
צילום: אורנה שליו

"תודה לך על מתכון נהדר!!!"
אורנה שליו

עוגת רולדה
צילום: ריקי עמר

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: רולדה מתכון מאת: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements