| | |

רוזלך אמיתי ומשגע ללא תוספת סוכר

בדיוק כמו של לנדוור, מעדן אמיתי ומענג עם בונוס ענק – הבצק עם שמן זית ובלי תוספת סוכר וביצים! מומלץ בחום!
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.45 על ידי 38 דירוגים
רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר

עוגיות רוזלך טעימות בדיוק כמו בלנדוור! מתכון רוזלך מבצק חלומי שמשאיר טעם של עוד ועוד ועוד!

עזבו אתכם מהדיאטה שלאחרי החגים כי אחרי החגים עוד לא כאן, ולמען האמת העוגיות האלה כל כך טעימות שגם אחרי החגים יהיה לכם קשה לעמוד בפיתוי! זה בסדר, מותר ליהנות גם אחרי החגים וכל זמן שזה במינון, אבל אם כבר ליהנות אז נהנים מהמתכון הזה!

מתכון לרוזלך מושלמים מבצק נדיר שמכינים עם שמן זית וללא תוספת סוכר וכל ביס ממנו זה עונג עילאי! לא תאמינו, אבל המתכון הזה של רוזלך מתכון מנצח שגם לנדוור לא מכינים כזה!

רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: 

  • כשאתם חושבים לנדוור, רוזלך וטעים, תכינו את המתכון הזה ולא תחשבו שוב!
  • ניתן להכין עוגיות רוזלך פרווה ולהגיש מתי שרוצים!
  • ניתן להקפיא לאחר הכנת הבצק ולחסוך את שלב הבצק ממועד אחר! 
  • אפשר למלא בבמילוי תמרים, אגוזים או כל מילוי אחר שמתחשק!

 

שורה תחתונה: מתכון רוזלך מושלם לבצק נדיר, ללא תוספת סוכר. איך אפשר לומר לא לרוזלך כאלה?!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר

רוזלך אמיתי ומשגע ללא תוספת סוכר

בדיוק כמו של לנדוור, מעדן אמיתי ומענג עם בונוס ענק – הבצק עם שמן זית ובלי תוספת סוכר וביצים! מומלץ בחום!
ציון 4.45 על ידי 38 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפיה

המצרכים

  • 3 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • ¼ כוס שמן זית
  • ¼ כפית מלח
  • 1 חבילה נוטלה (350 גרם)
  • 1 שקית אבקת סוכר (לפיזור - לא חובה)

אופן ההכנה

  • נערבל את הרכיבים לבצק ביד או במקיסר בערך לכעשר דקות.
  • את המלח נשים רק חמש דקות לאחר מכן.
  • נכסה קערה במגבת ונניח את זה שם עד להכפלת הנפח.
  • נדאג לכך שהאוויר של הבצק ירד ורק אז נחלק את הבצק לארבעה כדורים.
  • נקמח משטח כל שהוא ונניח את הכדורים שם ונתן לכדורים לתפוח כ-30 דקות נוספות.
  • בינתיים בזמן הזה לחמם תנור ל 230 מעלות.
  • ניקח כדור כדור ונרדד אותו שיהיו ממש ממש ממש דקיקים (על המשטח המקומח שלנו).
  • נוודא שהבצק שלנו מנותק מהשיש ( אסור שיידבק).
  • נמרח נוטלה ונעשה רולדה. נחתוך לחתיכות של 2 סנטים כל חתיכה.
  • נניח בתבנית ונכניס לתנור לכ-10 דקות.
  • אחרי שהוצאנו את הרולדה מהתנור נפזר מעל זה אבקת סוכר.

הערות וטיפים

  • לעשות הכי דק שאפשר.
  • אסור שיהיה בתנור ליותר מעשר דקות.
  • אסור לתת לרולדה להשחים יותר מידי, יש להוציא מן התנור כשהיא עוד לבנה.
  • לשים במדף אמצעי בתנור.
  • לכל מי שמשתמש בכוס חד פעמית, לעשות 4 כוסות קמח.
  • לשפוך מים בהדרגתיות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: רוזלך לנדוור

מלי מאירוב תודה על המתכונים את אלופה!!! האם חייבים שמן זית? אפשר שמן רגיל?
אפשר.
את לא שמה מחמאה או מרגרינה בבצק?
לא, זה רוזלך.
אפשר להכין את כל השלב הראשוני רק בלי לאפות? ולהקפיא?
ברור.
שאלונת, אני לא ממש מסתדרת עם שמרים ויש לי רק קמח תופח.. זה יכול לעבוד?
לא, קמח תופח לא מחליף שמרים אבל תקני קמח עם השמרים בפנים.
אם אעשה עם ממרח תמרים יש להוסיף לבצק סוכר?
לדעתי כן איזה כף והרבה אבקת סוכר מעל.

 


הבמה כולה שלכם:
רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר
צילום: יונה בר אדון

"גם אני עשיתי המתכונים של מלי מאירוב זה טעיייייייים!"
יונה בר אדון

רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר
צילום: מזי באסה

"מלי אני עשיתי כשפירסמת בזמנו ויא מדהים!"
מזי באסה

רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר
צילום: ורד חדד

"תודה על מתכון מעולה!"
ורד חדד

רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר
צילום: מור אלקיים

"עשיתי גם במילוי חלווה
(עירבתי טחינה גולמית וסוכר חום) יצא מדהים!"
מור אלקיים

רוזלך של לנדוור - ללא תוספת סוכר
צילום: מלי מאירוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מלי מאירוב

Similar Posts

8 Comments

  1. חבל מאוד שאתם מטעים ובגדול.
    נוטלה מלאה סוכר.
    אבקת סוכר הוא סוכר נטו.
    זו בדיחה גרועה.

    1. היי אסתי,
      צודקת לגמרי, תיקנו את המתכון. הכוונה הייתה ללא תוספת סוכר.
      תודה שהערת לתשומת לבנו.

    1. היי נבו,
      אתה לגמרי צודק – תיקנו את המתכון. הכוונה הייתה ללא תוספת סוכר.
      תודה על התגובה שלך.

    1. היי יעלי,
      אכן כן, תוכלי להשתמש בקמח ללא גלוטן למאפי שמרים, כמו זה של המותג "תמי".
      בהצלחה 🙂

    1. היי לימור,
      באופן כללי, התפחה במקרר במשך הלילה היא טובה יותר. הטעם משתפר גם בהתפחה ארוכה.
      בהצלחה!

4.45 from 38 votes (38 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements