פשטידת ירקות צבעונית ויפה, בריאה ונימוחה
יש המון דרכים לצרוך ירקות – שלמים, חתוכים, בסלט מתובל, אפויים בתנור, מבושלים בתבשיל טעים, אבל לנו נראה שהכי כיף לאכול פשטידת ירקות.
עושר הטעמים, שפע הוויטמינים ומגוון הירקות – יוצרים יחד פשטידת ירקות נהדרת, מאפה משביע ובריא בתיבול מינימליסטי ומדויק, שנותן כבוד לכל ירק ומעצים את הטעמים המושלמים עוד יותר.
פשטידת ירקות מצטיינת במרקם קריספי ושחום מבחוץ ורך ועסיסי מבחוץ, מראה יפהפה וטעמים רעננים משובחים, ותתאים לכל ארוחה חלבית או קלה לצד סלט ירקות, מתבלים ענוגים וגבינות רכות
למה באמת כדאי לכם:
- פשטידה במרקם קריספי ושחום מבחוץ ורך ועסיסי מבחוץ, מראה יפהפה וטעם רענן משובח
- הדרך הכי טעימה לצרוך ירקות בריאים וטובים עם פשטידת ירקות מפוצצת טעמים מושלמים
שורה תחתונה: תתאים לכל ארוחה חלבית או קלה לצד סלט ירקות, מתבלים ענוגים וגבינות רכות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?
פשטידת ירקות צבעונית ויפה, בריאה ונימוחה
המצרכים
- בטטה גדולה
- קישוא
- 2 גזר
- 3 תפו"א
- בצל
- 4 ביצים
- כוס קמח מלא
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- נקלף את הירקות ונחתוך לקוביות במכשיר או ידנית. נאדה כמה דקות במחבת עם מעט שמן, ונוסיף מלח ופלפל שחור.
- נוציא לקערה, נשים 4 ביצים וכוס קמח מלא. אם חסר עוד מלח נוסיף לפי הטעם ונערבב.
- נשים בתבנית דקה ונאפה על 180 מעלות בערך 40 דקות עד שמזהיב
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על פשטידת ירקות מהממת – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
היי. לאיזה תבנית זה מתאים?
היי בת אל,
כל תבנית בגודל בינוני תעשה את העבודה, עגולה או מרובעת.
בהצלחה!