כרעיים עוף רכים ברוטב מטריף
איטאם נגיד לכם שהיום בצהריים את הולכים לזלול מנה מהממת של כרעיים עוף בטח שהייתם מאושרים עד הגג!
אבל אם נגיד לכם שהכרעיים האלה גם מוכנות בתוך דקות וגם מלוות ברוטב מיוחד ומעלף עם פטריות מלאות בשרנות – כבר הייתם מזילים ריר, נכון?
אז קבלו אותה הכי יפה וטעימה, הכי קלה ופשוטה, הכי מזינה ומשביעה – מנת כרעיים עוף מושלמת, עם נתחי עוף רכים רכים ועסיסיים בטירוף, רוטב נהדר של חרדל דיז'ון, סילאן, טריאקי ושום, ומראה יפהפה ושזוף, שרק עושה חשק לטרוף ישר מהסיר!
למה באמת כדאי לכם:
- מי לא אוהב מנת עוף מהממת ביופייה והכי טעימה?
- שילוב מושלם של כרעיים עוף רכים ועסיסיים עם רוטב נהדר של חרדל, סילאן ושום
- מנת כרעיים עוף הכי יפה וטעימה, הכי קלה ופשוטה, הכי מזינה ומשביעה..
שורה תחתונה: כרעיים עוף? פשוט לטרוף!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
כרעיים עוף רכים ברוטב מטריף
המצרכים
- כרעיים עוף
- פטריות
- כף חרדל דיז'ון
- 2 כפות סילאן
- אבקת שום
- כף טריאקי
- מלח
- פטרוזיליה יבשה
- קורט בהרט
- מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה
- נפשיר את העופות, ננקה ונשטוף. עכשיו אפשר או לטגן אותם בשמן עמוק 10 דקות כל צד או נשים בתנור חם לכמה דקות. נוציא ונקרר מעט.
- נשים את הפטריות בסיר רחב עם מעט שמן ונטגן היטב, נוסיף את כל התבלינים, נערבב ונוסיף את הכרעיים ומעט מים רותחים.
- נבשל רבע שעה כשהעופות שוכבים על הבטן. לאחר רבע שעה נעביר לתנור חם לחצי שעה טורבו 180 מעלות ונשפוך רוטב על העופות מדי פעם
הבמה כולה שלכם:
"מהממ. טעים טעים"
טל שרית
"עשיתי …יצא סוףףף"
סמדר שושני
רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: כרעיים עוף – איטל איטלי