לביבות תפוחי אדמה - לטקעס
מתכון מושלם של לביבות תפוחי אדמה מופלאות במרקם קריספי מבחוץ ורכות מבפנים

אפשר להתענג על לביבות תפוחי אדמה מופלאות בכל ימות השנה, אבל כשזה מגיע לחנוכה, לביבות לטקעס הן כמעט בגדר חובה!
במיוחד עם המתכון המושלם הזה שלא כולל קמח מצה, אבל ייתן לכם קציצות תפוחי אדמה מהממות, שזופות וחמות, במרקם קריספי מהמם מבחוץ ורכות מעלפת מבפנים.
כמה חומרים פשוטים, תיבול מדויק וקל, טיגון קצר – ויש לכם צלחת יפהפייה של לביבות שמנוניות שמתחסלת בשניות ורק מחכות למטבל טעים שישלים את הביס המופלא

למה באמת כדאי לכם: לביבות תפוחי אדמה
- מתכון ללביבות תפוחי אדמה בתנור מהממות, שזופות וחמות, במרקם קריספי מהמם ורכות מעלפת
- קציצות עם תפוחי אדמה בתיבול מדויק וקל, טיגון קצר
- צלחת יפהפייה של לביבות שמנוניות שמתחסלת בשניות
שורה תחתונה: לחנוכה ולשאר יממות השנה – רק לטקעס!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה - לטקעס
מתכון מושלם של לביבות תפוחי אדמה מופלאות במרקם קריספי מבחוץ ורכות מבפנים
לדרג
ציוד
סיר לטיגון
המצרכים
- 7-8 תפוחי אדמה
- 3 ביצים
- 1 כפית מלח ורוד (הימלאיה)
- ¼ כפית פלפל שחור
- שמן (לטיגון)
אופן ההכנה
- קולפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה גסה.
- סוחטים מעט מהנוזלים ומוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת חמה עם שמן, יוצרים לביבות ומטגנים בשמן חם.
- משטחים מעט בעזרת כף והופכים כדי לטגן משני הצדדים ושיקבלו צבע אחיד.
- לאחר הטיגון מניחים על נייר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לביבות תפוחי אדמה
צביה, לא מוסיפים קמח לקשור את העיסה ? אני מוסיפה ביצים זה מה שקושר, זה לטקעס מבית אימי. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צביה אורן