ספינג' מרוקאי אסלי רך
ספינג' – אם כבר לא מתחשק לכם להכין סופגניות לכבוד חנוכה כמו כולם, אז כדאי להפתיע עם ספינג' מפנק ומרשים כזה.
ספינג' מרוקאי אסלי – סופגניות מרוקאיות אווריריות ורכות שמטגנים בצורת טבעות מבצק מצויין בלי ספיגת ים שמן, טובלים בסוכר לחוויה מתוקה במיוחד ומתענגים.
מתכון ברור ומפורט עם תוצאה ששווה כל דקה ודקה של הכנה, איך שמביאים לשולחן החג תמצאו את כולם מצטופפים בתור לטעימה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה:
ספינג' מרוקאי אסלי רך
ציוד
המצרכים
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 3 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 1 ביצה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 2 כפות שמן
- 3 ½ כוסות מים (חמימים)
אופן ההכנה
- מערבלים הכל במיקסר למשך 10 דקות, ואז עוטפים את הבצק בניילון.
- כל חצי שעה מורידים אוויר. חשוב 3 התפחות כל חצי שעה להוריד את הבצק עם ידיים משומנות.
- מטגנים בעזרת ידיים רטובות בשמן חם ועמוק (לא רותח).
- איך שהם יוצאים חמים ללחוץ על צלחת סוכר.
שאלות נפוצות: ספינג' מרוקאי
איך להוריד את הבצק ע"י לישה או בוקס? על ידי לישה. |
חייב קמח שמרים, או שאפשר קמח רגיל ולהוסיף שמרים? אפשרי בטח, – 2 כפות. |
למה אצלי אחרי הטיגון בפנים לא מתבשל? אז לא התפחת 3 פעמים לא לוותר 3 התפחות של חצי שעה כל אחת. |
למה ביצה ואבקת אפיה? הביצה לספיחת שמן, אבקת אפיה לבועות בבצק, יותר טעים. אפשר לוותר על ביצה אם רוצים. |
האם ניתן להכין את הבצק ולהשאיר במקרר ללילה ולטגן בבוקר? כן, אבל תתחילי כמה שיותר מאוחר. תופח גם במקרר. |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי אתמול… יצא מעולה!!!!
קיבלתי המון מחמאות בזכותך!"
אביטל לוי יצחק
"חגית יצא לי מושלם יחסת לפעם ראשונה חבל על הזמן.
תודה על מתכון מפורט!"
עדי בראנץ – סרור
"הפוסט שלך היה מאתגר במיוחד… אז ניסיתי,
עם ביצה ואכן יצא מעולה!!!….תודה לך!"
מלי ממן מצרי
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין טעים ומפנק מהמטבח המרוקאי – מסכימים? קבלו קורס מזורז איך לבשל כמו סבתא מרוקאית
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוגיות מרוקאיות הכי טעימות
- סלט מטבוחה מטריף וקל
- דג מרוקאי חריף מהיר וטעים
- 30+ עוגיות מרוקאיות ועוד למימונה
- מתכון לקציצות בשר של סבתא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מרוקאים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: חגית אלקבץ
הכנתי אתמול לכבוד כינוס משפחתי כולם פה אחד מושלם!!!!!! תודה ובשמחות בעה"י
שמחים שאהבת איילה, תמיד תענוג לשמוע! בתיאבון לך ולכל המשפחה. כמובן את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/