| | |

ספינג' מרוקאי אסלי רך

מתכון ברור ומפורט עם טיגון בלי ספיגת ים שמן ותוצאה ששווה כל דקה ודקה של הכנה!
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
ספינג' מרוקאי אסלי

ספינג' – אם כבר לא מתחשק לכם להכין סופגניות לכבוד חנוכה כמו כולם, אז כדאי להפתיע עם ספינג' מפנק ומרשים כזה.

ספינג' מרוקאי אסלי – סופגניות מרוקאיות אווריריות ורכות שמטגנים בצורת טבעות מבצק מצויין בלי ספיגת ים שמן, טובלים בסוכר לחוויה מתוקה במיוחד ומתענגים.

מתכון ברור ומפורט עם תוצאה ששווה כל דקה ודקה של הכנה, איך שמביאים לשולחן החג תמצאו את כולם מצטופפים בתור לטעימה!

ספר המתכונים של חגית אלקבץ

ספינג' מרוקאי אסלי
צילום: חגית אלקבץ

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה:

ספינג' מרוקאי אסלי

ספינג' מרוקאי אסלי רך

מתכון ברור ומפורט עם טיגון בלי ספיגת ים שמן ותוצאה ששווה כל דקה ודקה של הכנה!
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
לדרג
כמות 25 יחידות
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

מידה: כוס חד פעמית חמה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות שמן
  • 3 ½ כוסות מים (חמימים)

אופן ההכנה

  • מערבלים הכל במיקסר למשך 10 דקות, ואז עוטפים את הבצק בניילון.
  • כל חצי שעה מורידים אוויר. חשוב 3 התפחות כל חצי שעה להוריד את הבצק עם ידיים משומנות.
  • מטגנים בעזרת ידיים רטובות בשמן חם ועמוק (לא רותח).
  • איך שהם יוצאים חמים ללחוץ על צלחת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: ספינג' מרוקאי

איך להוריד את הבצק ע"י לישה או בוקס?
על ידי לישה.
חייב קמח שמרים, או שאפשר קמח רגיל ולהוסיף שמרים?
אפשרי בטח, – 2 כפות.
למה אצלי אחרי הטיגון בפנים לא מתבשל?
אז לא התפחת 3 פעמים לא לוותר 3 התפחות של חצי שעה כל אחת.
למה ביצה ואבקת אפיה?
הביצה לספיחת שמן, אבקת אפיה לבועות בבצק, יותר טעים. אפשר לוותר על ביצה אם רוצים.
האם ניתן להכין את הבצק ולהשאיר במקרר ללילה ולטגן בבוקר?
כן, אבל תתחילי כמה שיותר מאוחר. תופח גם במקרר.

 


הבמה כולה שלכם:
ספינג' מרוקאי אסלי
צילום: אביטל לוי יצחק

"הכנתי אתמול… יצא מעולה!!!!
קיבלתי המון מחמאות בזכותך!"
אביטל לוי יצחק

ספינג' מרוקאי אסלי
צילום: עדי בראנץ – סרור

"חגית יצא לי מושלם יחסת לפעם ראשונה חבל על הזמן.
תודה על מתכון מפורט!"
עדי בראנץ – סרור

ספינג' מרוקאי אסלי
צילום: מלי ממן מצרי

"הפוסט שלך היה מאתגר במיוחד… אז ניסיתי,
עם ביצה ואכן יצא מעולה!!!….תודה לך!"
מלי ממן מצרי

רק עוד דבר אחד אחרון!

אין טעים ומפנק מהמטבח המרוקאי – מסכימים? קבלו קורס מזורז איך לבשל כמו סבתא מרוקאית

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements