רולדת בצק פריך של שוקולד ותמרים
עוגיות שוקולד תמרים נימוחות שחייבים לאכול לצד משקה חם! מתכון קל לבצק פריך שיחליף את כל מתכוני הבצק שיש לכם!
אפשר להכין בצק פריך לעוגיות בדרכים רבות, אבל את הבצק הזה אתם לא תפסיקו להכין! בצק פריך משגע שניתן למלא בכל מילוי שרוצים ופשוט אי אפשר לשתות את הקפה של הבוקר בלי לאכול עוגייה מפנקת!
מתכון לבצק פריך קל, מהיר, פרווה, ללא מרגרינה או חמאה, רך ונעים לעבודה!! מתכון משגע של רולדת בצק פריך שאסור לפספס! וכל מי שיאכל ממנו יחייך במשך כל היום!
למה באמת כדאי לכם: רולדת בצק פריך
- מתכון לבצק ללא סוכר וללא חמאה או מרגרינה!
- ניתן להכין את העוגיות פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
- במתכון יש הצעות לכמה מילויים ואפשר למלא בכל מילוי אחר שמתחשק!
- העוגיות נשארות טריות במשך כשבוע, אבל כל כך טעימו שלא באמת יישארו!
שורה תחתונה: אין תחרות לבצק שמכינים בקלות ויוצא מושלם בכל עוגייה! מכינים עוגיות? זה בצק שלכם!
רולדת בצק פריך של שוקולד ותמרים
ציוד
המצרכים
- 6 כוסות קמח (כוס חד פעמי חם)
- 2 כפיות אבקת אפיה
- ¼1 כוס מים (רותחים)
- ¼1 כוס שמן
- 1 כף תמצית וניל / סוכר וניל
אופן ההכנה
- לערבב הכל ביחד, ואז מתקבל בצק רך ונעים לעבודה מבלי להשאירו במקרר.
אפשריות מילוי:
- מילוי תמרים שכולם מכירים - תמרים קינמון גרידת תפוז ואגוזים או פאקנים קצוצים.
- מילוי שני: שוקולד השחר ופיצוחים או קוקוס.
- מילוי שלישי: ריבת משמשים לרכך במיקרו למרוח ומעל לפזר חלבה ופיסטוקים או פאקנים.
הכנת העוגיות:
- לערוך למלבן למלא לגלגל ולפרוס לפרוסות באלכסון אבל לא עד הסוף, רק את החלק העליון של הממולא.
- לגלגל לרולדה ועם סכין חדה לחתוך פרוסות אבל לא עד הסוף. אין צורך להבריש ביצה.
- להניח על נייר אפיה בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 ל25-35 דקות.
- כשזה מוכן לפזר אבקת סוכר.
הערות וטיפים
- אם במקרה הבצק יוצא יבש להוסיף עוד מים רותחים, אל דאגה!
- ניתן להכין מבצק זה אוזני המן או כל עוגייה אחרת.
- לשמור בכלי שאפשר לסגור אותו, לשבוע.
שאלות נפוצות: עוגיות בצק פריך
אפייה על טורבו או רגיל? אפייה רגילה. |
אין סוכר בבצק? לא, המילוי מתוק. ואבקת סוכר מעל. |
איך את מעבדת את הבצק? במיקסר עם וו לישה או ידנית? ביד. |
הכוונה לממרח תמרים? כן. אני משתמשת בתמרים רגילים ובמיקסר. |
חותכים לפני האפייה? כן. אבל בקטנה ולא עד הסוף. עושים סימנים. ושזה מתקרר אפשר לחתוך עד הסוף. |
הבמה כולה שלכם:
"תודה לך על המתכון העברתי לחברות מאוד אהבו גם!"
טובה סימן טוב
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: Naomi Beroukhim
הכנתי בצק נהדר !
אני עשיתי עם מילוי שוקולד וחק עם תמרים וריבה. יצא טעים
מומלץ .
היי מיטל,
נשמע מעולה, תודה על השיתוף ושמחים שנהנית!