עוף בגריל קל וטעים (רך כמו חמאה, עסיסי כמו בשר)
יש יותר קלאסה לצהריים – ותכלס לכל שעה ביום – מאשר עוף בגריל רך ועסיסי מטריף בטעם ושחום ושזוף כמו שצריך??
אז הנה מתכון שיעיף אתכם בקלות ההכנה שלו ובטעמים המופלאים שהוא יספק לכם – ירכי עוף רכים כמו חמאה בגריל, עסיסיים כמו בשר ומשביעים בטירוף, שרויים ברוטב מהמם של פפריקה, צ'ילי, סילאן וטריאקי שצובע אותם בגוונים שחומים ומגרים
עם אותו רוטב ניתן לתבל תוספת טעימה של תפוחי אדמה, להכי אורז בצד או סלט גדול עם מתבלים שונים – וכל המשפחה תוכל להתענג על חוויית טעמים מופלאה שרק עוף בגריל יכול להציע
למה באמת כדאי לכם: עוף בגריל
- מתכון עוף בגריל בתנור שיעיף אתכם בהכנה קלה ובטעם מופלא
- שילוב מנצח של ירכי עוף רכים כמו חמאה, עסיסיים כמו בשר ומשביעים בטירוף
שורה תחתונה: אין יותר קלאסה לצהריים – ותכלס לכל שעה ביום – מאשר עוף בגריל רך ועסיסי מטריף בטעם ושחום ושזוף כמו שצריך
עוף בגריל קל וטעים (רך כמו חמאה, עסיסי כמו בשר)
המצרכים
- 8 ירכי עוף
- ½ כוס שמן
- ½ כפית מלח
- 1 כפית פפריקה
- ½ כפית צ'ילי גרוס
- 1 כפית תבלין עוף
- 2 כפות סילאן
- כף טריאקי
- כף מיונז
- שומשום
אופן ההכנה
- מפשירים או קונים טרי 8 ירכיים של עוף. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואפשר לעטוף אותה בנייר כסף כדי שלא תתלכלך.
- בקערה מערבבים שמן, מלח, פפריקה, צ'ילי גרוס, תבלין עוף, סילאן, טריאקי ומיונז, ומעסים היטב כל ירך. מפזרים מעל שומשום ומניחים חזרה כל ירך לתבנית ומכסים בעוד נייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 בערך 35 דקות, ולאחר מכן מורידים את כיסוי נייר האפייה ואופים עוד 15 דקות על טורבו עד להשחמה
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק שעועית קלאסי וטעים
- סופלה שוקולד פרווה מנחם
- מרק ירקות מושלם להצטננות
- מרק כתום מנחם ויפייפה
- מרק אפונה מיוחד ובריא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: עוף בגריל – איטל איטלי
מה זה " תבלין עוף"?
היי אירה,
הכוונה לתבלין עוף בגריל, אפשר להשיג בכל סופר.
בהצלחה 🙂
בוקר טוב איטל . מדוע אין כמויות לכל התבלינים ? אפשר לקבל ? תודה .
היי אסתי,
מתנצלים על התקלה, הוספנו את הכמויות וכעת מקווים שהמתכון יהיה ברור יותר.
בהצלחה 🙂