אין טעים כזה: לחמניות ממולאות בשר (טירוף טעמים במרקם עננים)
היום אתם כ"כ הולכים לאכול טוב, שאנחנו כבר מקנאים בכם… כי איך אפשר לעמוד בפיתוי של לחמניות ממולאות בשר עסיסי במרקם עננים ממכר שיתנו לכם חוויות טעמים מטורפת? לחמניות בשר רכות רכות שמוכנות מבצק משגע וקל להכנה, מילוי בשר טחון עסיסי בתיבול מדויק, אפייה קצרה ומלא מלא שומשום למעלה ויש לכם ביס מהחלומות בכלום עבודה.
לחמניות ממולאות בשר (טירוף טעמים במרקם עננים)

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/מעין-בן-אבו icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של מעין בן אבו[/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: לחמניות ממולאות בשר
- אי אפשר לעמוד בפיתוי של לחמניות עננים ממולאות בשר עסיסי במרקם עננים ממכר
- יבואו מושלם בליווי מטבוחה פיקנטית, ירקות חתוכים ומתבלים טעימים של טחינה או חומוס
- שילוב מושלם של לחמניות בשר רכות רכות, מילוי בשר עסיסי בתיבול מדויק ומלא שומשום למעלה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים? לחמניות ממולאות בשר

לחמניות ממולאות בשר (טירוף טעמים במרקם עננים)
המצרכים
- 500 גרם קמח לחם מנופה
- כף שמרים יבשים
- 3 כפות סוכר
- ¼ כוס שמן
- 280 מ״ל מים (אולי קצת יותר, תלוי בספיגה של הקמח)
- כפית מלח
- מלית בשר:
- 300 גרם בשר טחון
- 1 בצל קצוץ
- מלח
- פלפל
- פפריקה מתוקה
- מעט כמון
אופן ההכנה
- במחבת חמה מטגנים בשמן בצל קצוץ ומוסיפים את הבשר טחון ואת התבלינים. מבשלים הכל יחד ומצננים היטב לפני העבודה.
- בקערת מיקסר מתחילים ללוש את הקמח, שמרים וסוכר ולאט לאט מתחילים להוסיף מים בהדרגה עד שמתחיל להתגבש בצק. מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש, מוסיפים את המלח ולשים במהירות נמוכה למשך 8 דקות. צריך להתקבל בצק רק וגמיש, אך לא דביק .
- מורידים את הבצק למשטח, לשים מעט עם ידיים משומנות ומעבירים להתפחה בקערה משומנת קלות. אחרי התפחה ראשונה מורידים אוויר ומתפיחים שוב. אחרי התפחה שנייה מחלקים כדורים ל-70 גרם, פותחים כל כדור בעזרת מערוך/ גלגלת לעיגול וממלאים במטבוחה ובשר וסוגרים את הבצק לכדור.
- מניחים את הלחמניות על מחבת פאייה של @foodappeal משומנת קלות (ניתן גם להניח בתבנית רגילה)
- אחרי שסיימנו למלא את הלחמניות, מברישים בביצה ומפזרים מעט שומשום ומכסים בניילון נקי ל-10 דקות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה
[adinserter block="4"]


רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק שעועית קלאסי וטעים
- סופלה שוקולד פרווה מנחם
- מרק ירקות מושלם להצטננות
- מרק כתום מנחם ויפייפה
- מרק אפונה מיוחד ובריא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
