לחמניות ממולאות בשר עסיסי במרקם עננים ממכר יתנו לכם חוויות טעמים מטורפת של לחמניות בשר רכות, מילוי עסיסי בתיבול מדויק ומלא שומשום למעלה. ביס חלומי בכלום עבודה
בהשראת: מעין בן אבו
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
היום אתם כ"כ הולכים לאכול טוב, שאנחנו כבר מקנאים בכם… כי איך אפשר לעמוד בפיתוי של לחמניות ממולאות בשר עסיסי במרקם עננים ממכר שיתנו לכם חוויית טעמים מטורפת?
לחמניות מהירות ורכות שמוכנות מבצק משגע וקל להכנה, מילוי בשר טחון עסיסי בתיבול מדויק, אפייה קצרה ומלא מלא שומשום למעלה ויש לכם ביס מהחלומות בכלום עבודה.
לחמניות בשר שמכינים בקלות הן ארוחה שלמה בפני עצמה, הילדים יעופו עליהן בטירוף ויחסלו בשניות, והן יבואו מושלם בליווי מטבוחה פיקנטית, ירקות חתוכים ומתבלים טעימים של טחינה או חומוס
במחבת חמה מטגנים בשמן בצל קצוץ ומוסיפים את הבשר טחון ואת התבלינים. מבשלים הכל יחד ומצננים היטב לפני העבודה.
בקערת מיקסר מתחילים ללוש את הקמח, שמרים וסוכר ולאט לאט מתחילים להוסיף מים בהדרגה עד שמתחיל להתגבש בצק. מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש, מוסיפים את המלח ולשים במהירות נמוכה למשך 8 דקות. צריך להתקבל בצק רק וגמיש, אך לא דביק .
מורידים את הבצק למשטח, לשים מעט עם ידיים משומנות ומעבירים להתפחה בקערה משומנת קלות. אחרי התפחה ראשונה מורידים אוויר ומתפיחים שוב. אחרי התפחה שנייה מחלקים כדורים ל-70 גרם, פותחים כל כדור בעזרת מערוך/ גלגלת לעיגול וממלאים במטבוחה ובשר וסוגרים את הבצק לכדור.
מניחים את הלחמניות על מחבת פאייה של @foodappeal משומנת קלות (ניתן גם להניח בתבנית רגילה)
אחרי שסיימנו למלא את הלחמניות, מברישים בביצה ומפזרים מעט שומשום ומכסים בניילון נקי ל-10 דקות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: מעין בן אבוצילום: מעין בן אבו
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!