עוגיות מלוחות פריכות, ממכרות, מתפצפצות...

ליד שתייה חמה, בימים קרירים במיוחד, עם גבינות בצד או לגמרי לבד, תודו שגם לכם יש חשק תמידי לכרסם עוגיות מלוחות נהדרות ומתפצפצות בפה, נכון?
אז הנה מתכון קליל ומושלם לנשנוש לא פחות מושלם של עוגיות מלוחות פריכות וממכרות, שיש כאלה שקוראים להן עוגיות עבאדי, אבל בכל שם הן ייתנו לכם את הסיפוק הנהדר בפה.
מפוצצות בשומשום ממכר הפזור על בצק שמרים אפוי וספוג שמן – עוגיות מלוחות ביתיות יחכו לכם כל יום בצנצנת אטומה על השיש לכל מצב שתרצו נשנוש מהיר, קליל וטעים
למה באמת כדאי לכם: עוגיות מלוחות פריכות
- עוגיות ביתיות יחכו לכם בצנצנת אטומה על השיש לנשנוש מהיר, קליל וטעים
- עם שתייה חמה, עם גבינות בצד או לגמרי לבד – עוגיות פריכות, ממכרות, מתפצפצות הן הליווי המושלם
שורה תחתונה: מתכון מנצח וקליל של עוגיות מלוחות עם שמן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגיות מלוחות עם שומשום

עוגיות מלוחות פריכות, ממכרות, מתפצפצות...
ציוד
המצרכים
- 1 ק"ג קמח
- כף גדושה שמרים
- ¾ כוס שמן
- 100 גרם מרגרינה
- 1 כף סוכר
- ½ כוס שומשום
- 1 כף מלח
- 2 כוסות מים
- 1 ביצה
- מעט מים
- שומשום לטבילה
אופן ההכנה
- שמים בקערת מיקסר קמח, שמרים, מרגרינה, שמן, סוכר, חצי כוס שומשום, מלח ומים ולשים עד קבלת בצק אחיד.
- מגלגלים לרצועות ויוצרים עיגולים, טורפים בצלחת ביצה ומים מים, בצלחת שנייה שמים שומשום.
- טובלים את הכעכים בביצה ואח"כ בשומשום. מנחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות על 170 מעלות עד הזהבה



רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
למה אין מידות לגבי קמח, מרגרינה וכו' ?
היי עופר,
מתנצלים על הבלבול, הוספנו את הכמויות למתכון.
תודה רבה ששמת לב וכתבת לנו 🙂