| | | |

צ'יפס מתנפח של פעם

צ'יפס מתנפח כמו של פעם! קל להכנה, ממכר ומושלם להגשה בתור תוספת ונשנוש!
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
צ'יפס מתנפח

צ'יפס שמנמן וממכר! מתכון למנה נוסטלגית, שמעלה זיכרונות ילדות עם כל ביס. מגישים עם טחינה ויש לכם ארוחה או נשנוש שקשה להפסיק לאכול!

מי שזוכר את השווקים של פעם, ודאי זוכר את המנה הזו בתור אטרקציה מרכזית, אבל מה שהיה פעם החלק הכי מעניין במנת הפלאפל, אפשר להכין היום בבית בתור מנה!

קבלו מתכון לאותו צ'יפס מתנפח של פעם, טבול בבלילה ומטוגן. יוצא כל כך טעים שאין צורך להכין שום דבר ליד ופשוט להתענג על המנה הזו בנפרד!

ספר המתכונים של מלי מאירוב

צ'יפס מתנפח
צילום: מלי מאירוב

 

למה באמת כדאי לכם: צ'יפס מתנפח

  • מתכון שמכינים בקלות שיא ולא צריך להיות מומחים גדולים!
  • צ'יפס כמו של פעם, מעלה חיוך וזיכרונות שתמיד כיף לאכול!
  • מנה ממכרת שקשה להפסיק לאכול גם כששבעים!
  • ניתן להגיש לצד כל מנה עיקרית ולשדרג את הארוחה!

שורה תחתונה: אם אתם אוהבים צ'יפס, את המתכון הזה אתם חייבים לנסות! זו מנה שחייבת לחזור לתפריט!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

צ'יפס מתנפח

צ'יפס מתנפח של פעם

צ'יפס מתנפח כמו של פעם! קל להכנה, ממכר ומושלם להגשה בתור תוספת ונשנוש!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמית קרה
סיר לטיגון

המצרכים

  • 2 תפוחי אדמה (מקולפים וחתוכים לפרוסות דקות)
  • 2 כפיות מלח
  • 3 כפות קמח
  • ½ כוס מים
  • ½ שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • 1 ביצה
  • כורכום (קורט)

אופן ההכנה

  • קודם נשרה במים עם כפית מלח את התפוחי אדמה למשך חצי שעה.
  • בקערה נשים את הקמח, חצי כוס מים ( מתחילים עם רבע כוס ומוסיפים עד שיהיה סמיכות של טחינה), אבקת אפייה, ביצה, כפית מלח, וכורכום - נערבב לתערובת כמו של טחינה.
  • נותנים מנוחה של חצי שעה לתערובת.
  • ננגב את תפוחי האדמה מהמים וטובלים בבלילה ואז נטגן בשמן עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: צ'יפס מתנפח

היי מלי עם מדברים על לפרוס את תפוח האדמה דק יכולה להמליץ לי על פורס טוב תודה.
מנדולינה.
צ'יפס מתנפח
צילום: מלי מאירוב

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

  1. אכן נוסטלגיה.
    אם אטגן את זה בסוף בשמן קוקוס? הרגתי את המתכון?
    או שאולי אפשר את האופציה הבריאה הזה

    1. היי עומרי,
      אנחנו לא ממליצים להשתמש בשמן קוקוס במתכון הזה, אבל כן אפשר להשתמש בחמאה מזוקקת (גי, ghee), שמן אבוקדו או שומן בקר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements