עוגיות מכונה מרוקאיות קלות להכנה
עוגיות מכונה מרוקאיות קלאסיות שחייבים לאכול לצד הקפה או התה! מתכון לעוגיות מכונה הכי קל שיש!
כולנו אוהבים עוגיות מרוקאיות לתה או לצד הקפה, ככה לטבול אותן ולנגוס שנייה לפני שהן מתפרקות בתוך הכוס. אין עוגיות טעימות וקלאסיות יותר מעוגיות מכונה מרוקאיות!
קבלו מתכון קל ביותר, שכל אחד יכול להכין, של עוגיות מרוקאיות מכונה אורגינל, ויהיו לכם עוגיות לקפה שלא תרצו להפסיק להכין ולו רק כדי לטבול!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות מכונה מרוקאיות
- מתכון פשוט שמכינים בקלות רבה וכולם יכולים להכין בבית!
- עוגיות מכונה מרוקאיות אורגינל טעימות יותר מהקנויות!
- עוגיות מושלמות להגשה בכל רגע שמתחשק!
- העוגיות הכי טעימות שכיף לטבול בקפה או בתה!
שורה תחתונה: אי אפשר לוותר על עוגיות מכונה מרוקאיות, שילוו אותנו בשגרה ויחייכו לנו רגעי מנוחה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות מכונה מרוקאיות קלות להכנה
ציוד
המצרכים
- 1 קילו קמח (פחות כוס אחד)
- 1 חבילה מרגרינה מזולה (200 גרם - קרה )
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים קרים / מיץ תפוזים (מהמקרר)
- 2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
אופן ההכנה
- להכניס כל החומרים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ללוש במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק אחיד.
- להמשיך לישה קלה בצורה ידנית.
- להכניס לתנור על חום של 170 מעלות.
- כדי לקבל עוגיות חומות לחצי כמות מהבצק להוסיף כף קקאו להמשיך עוד דקה לישה במיקסר.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: עוגיות מכונה
ניתן לעשות עם חמאה במקום מרגרינה? אפשר עם חמאה. |
למי שאין מכונה? אפשר לעשות רגיל? אפשר לרדד עם מערוך וליצור צורות עם קורצן. |
את הכנת את העוגיות המושלמות האלו עם מים או מיץ תפוזים? מים. |
בלי קוקוס ושומשום? אפשר להוסיף חצי כוס שומשום או קוקוס. |
את עושה במכונה או ידנית? במכונה. |
הבמה כולה שלכם:
"אני עושה עם בצים שולה יוצאים סוף!"
אסתר אמיתי
"מושלם והטעם אליפות!"
ענת מצרפי
"עשיתי ללא ביצים!"
מרלין שקרצי
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
שלום. האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן ?
היי חיה,
אכן כן, רק לשים בין שליש לחצי כוס פחות מכמות החמאה, עדיף בהדרגה.
בהצלחה!
אמאלה הכנתי יצה מווווווושללללםםםםם
מתכון אליפות לשמור לכל החיים!!!
תודה ענקית
היי הודיה,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגיות המהממות האלה 🙂
מתכון פשוט מאוד, אשמח לדעת כמה זמן אפייה?
היי מלכה,
כ-25 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
בהצלחה 🙂
היי. איזה מכונה זאת. חשמלית?
היי שרונה,
אכן כן, הנה היא.
בהצלחה 🙂
צריך גם 1 מרגרינה וגם כוס שמן? נראה יותר מידי.
ממש רוצה לאפות אשמח לתשובה מהירה
היי אורלי,
את יכולה להוריד קצת בשמן אם זה נראה לך יותר מדי.
בהצלחה 🙂
איזה כוס את צריך להשתמש במתכוון הזה?
היי נאנא, כוס חד פעמי לשתיה חמה. בהצלחה ובתיאבון! וכמובן שאת תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
איך את עושה את הצורה של העוגיות?
היי נאוה, מכינים עם מכונה או לחלופין אפשר לרדד עם מערוך וליצור צורות עם קורצן
אני ממש רוצה להכין ומאוד אוהבת קוקוס האם אפשר להוסיף ? ולהפחית מהקמח או בנוסף?
היי סמדר, בהחלט אפשר להוסיף קוקוס בנוסף לקמח. בתיאבון ובהצלחה!