Go Back
מתכון לפסטה מוקרמת

פסטה בסיר אחד מוקרמת עם פטריות

מנה מדהימה ומרשימה במיוחד שתמיד תפתיע אתכם במגוון הטעמים הרחב בכל ביס מחדש!
ציון 4.47 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: סטלה פסטרנק

ציוד

סיר רחב

המצרכים

  • 1 חבילה פסטה (500 גרם - איזה סוג שאוהבים)
  • 1 בצל (קצוץ)
  • 1 קופסת שימורי פטריות (400 גרם)
  • 4 שיני שום (כתושות)
  • 2 חבילות שמנת לבישול (500 מ"ל )
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • ½ כפית אורגנו (טחון)
  • 1 כפית כוסברה (טחונה)
  • 1 כפית אבקת שום
  • גבינה מגורדת (150 גרם - איזה סוג שאוהבים)
  • 2 כוסות מים חמים

אופן ההכנה

  • בסיר רחב נטגן בצל עד להזהבה.
  • נוסיף את השום והפטריות עד להשחמה. נוסיף את השמנת לבישול, תבלינים, פסטה ו-100 גרם גבינה.
  • נערבב לאיחוד. נשים על אש נמוכה ונוסיף 2 כוסות מים חמים. נכסה ונבשל 15 דקות. מדי פעם מערבבים.
  • ב-5 דקות האחרונות נוסיף את יתרת הגבינה ונערבב לאיחוד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.