עוגיות נס קפה שיא השלמות

מחפשים לברך את השבת ולקשט אותו בטעמים שיעשו לכם את שאר השבוע? אז כדאי להקפיד שעוגיות אלו תמיד יהיו זמינות לנשנוש!
קבלו מתכון לעוגיות נס קפה בטעם שיא השלמות, המקבלות מרקם פריך בטירוף עם נגיעות קפה מפנקות שיעשו לכם קשה להפסיק לזלול!
עוגיות קלילות וקלות להכנה שהכי מדהימות לרגעים האלה שמחפשים משהו קטן וטעים ליד הקפה, או סתם מתי שמתחשק פצצת אנרגיה טעימה וממריצה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

המצרכים
- 200 גרם נטורינה רכה
- 1 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- ¼ כוס מים
- 1 כף גדושה נס קפה
אופן ההכנה
- את הסוכר מערבלים יחד עם הנטורינה עד למרקם משחתי.
- מוסיפים כף נס קפה ואז מוסיפים את אבקת האפייה, קמח, וביצה, ומערבלים הכל ביחד. מוסיפים רבע כוס מים.
- לאחר שהבצק מוכן, יוצרים כדורים בידיים רטובות ועם המזלג עושים צורת שתי וערב.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות של אפייה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
הבמה כולה שלכם:

"עוגיות בחמש דקות, תודה על המתכון!"
תהל כהן

"גם אני הכנתי, מושלמות!"
תהל כהן
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגיות נס קפה אלו? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות
מקור: עוגיות נס קפה – ורד צ'אפו
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: ? במטבח של ורד ?? | באינסטגרם vered53@ | לפרטים והזמנות ? בוואצאפ 0544516673
האם ניתן להשתמש הקמח מקור ללא גלוטן כמו קמח שקדים או קמח תפוחי אדמה או קורנפלור?
היי דניאלה,
אפשר עם קמח שקדים / שיבולת שועל / אורז.
בהצלחה 🙂
Ten out of ten
תודה על המתכון,,כבר הכנתי פעמים…כלכך קל להכנה וטעים.
האם אפשר להמיר את הנטורינה בחמאה?
בהחלט!
מושלמות,ונאכלו בצ'יק
היי דבורה!
שמחים מאוד לדעת שיצאו מושלמות 🙂
מזמינים אותך ליהנות ממתכונים מעולים נוספים שמתפרסמים כל יום בקבוצת הפייסבוק שלנו
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
אפשר לעשות עם חמאה רגילה?
אפשר בהחלט!
האם אפשר חמאה במקום נטורינה? זה משנה את הטעם?
יוצא טעים גם עם חמאה, אפשר בהחלט!
אפשר שמן במקום נטורינה? ואם כן באיזו כמות? תודה
מתכוני עוגיות בד״כ לא מקבלים באהבה שמן, שמן נותן עוגיות רכות (בדומה לעוגה), כיוון שהחמאה היא זו שנותנת לנו את המרקם הקראנצ׳י של העוגיות.
המקום סוכר מה אפשר לשים?
היי שרה,
אפשר לשים דבש, מייפל, סילאן, או להשתמש בתחליפי סוכר טבעיים כמו המוצרים שיש לחברת סוויטאנגו, למשל.
בהצלחה 🙂