| | | | | | | |

קינואה מבושלת אחד אחד

מתכון לקינואה שיוצאת אחד־אחד. מתכון קל ביותר לתוספת בריאה שמתאימה לכל ארוחה.
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים

מתכון לקינואה מדוגמת שיוצאת אחד־אחד! התוספת המושלמת לכל מנה עיקרית, מרק ואפילו בתור מנה בפני עצמה!

קינואה ידועה בערכים התזונתיים שלה. היא עשירה בסיבים תזונתיים שחובה לצרוך לחיזוק הגוף, היא נחשבת למקור עטיר חלבון ויש בה שלל ויטמינים ומינרלים בהשוואה לדגנים אחרים. להבדיל מתוספות אחרות היא מקבלת את טעמי התיבול והמאכלים שאליהם היא מצטרפת, ומשתלבת נפלא עם כל מאכל! מי שמכיר גם יודע שיש לה יכולת לגרום לשובע, אבל היא לא מעיקה ואין לה תופעות לוואי שלאחר האכילה.

אז איך מבשלים קינואה שיוצאת במרקם מושלם ושאפשר להגיש לצד כל מנה עיקירת, סלט או אפילו לבד? קבלו מתכון קל ומהיר הכנה שיותר לא תשאלו איך מכינים. מתכון קינואה בתיבול כורכום, שכיף לאכול לבד או עם כל מנה או סלט שתבחרו.

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

קינואה

למה באמת כדאי לכם: קינואה מתכון

    • עשירה בערכים תזונתיים, עשירה בחלבונים ובוויטמינים ומושלמת לחיזוק הגוף!
    • מתכון מושלם לתוספת טעימה שאפשר לאכול לבד או עם כל מנה עיקרית שרוצים!
    • קינ‎ואה נחשבת לבריאה במיוחד, טובה גם לשומרי משקל וכל הילדים אוהבים!!
    • מתכון קל ומהיר שכל אחד יכול להכין ויש גם סרטון הכנה שיהיה יותר קל!

שורה תחתונה: עכשיו, שהחורף כבר כמעט כאן, זה הזמן לבחור מאכלים מזינים שכיף לאכול ויחזקו את הגוף! קינו‎אה זה מאכל שאתם רוצים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים קינואה? הקליקו לסרטון מלא:

קינואה מבושלת אחד אחד

מתכון לקינואה שיוצאת אחד־אחד. מתכון קל ביותר לתוספת בריאה שמתאימה לכל ארוחה.
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 0
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
סה״כ זמן: 30 דקות
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס מדידה חד פעמית חמה

המצרכים

  • 2 כוסות קינואה ( מבוררת ושטופה)
  • 3 כוסות מים (רותחים)
  • 1 כף בצל מטוגן
  • 2 כפיות מלח
  • ½ כפית כורכום
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבצל עם השמן, מוסיפים את הקינואהומטגנים במשך 3-4 דקות.
  • מוסיפים את התבלינים והמים הרותחים ומערבביבם היטב.
  • מכסים את הסיר ומבשלים במשך 25 דקות בחום הכי נמוך.
  • מכבים את הגז, ממתינים לקירור במשך 15 דקות ורק אז לפתוח את הסיר.
  • אחרי רבע שעה מסירים את המכסה ומערבבים.

הערות וטיפים

אפשר להגיש אותה ככה ואפשר להוסיף סלט עגבניות עם בצל גמבות בצבעים פיטרוזליה שמן ולימון
וקיבלתם סלט קינואה עשיר.
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:

"גם אני הכנתי בשתיי צבעים יצא מושלם אני מאוד אוהבת"

רבקה גבריאל

 

קינואה
צילום: נועם זיגדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


Similar Posts

2 Comments

4.29 from 7 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements