| |
פאי תפוחים כמו שמעולם לא ראיתם! ראש השנה זה מכינים קינוח קל וקליל זה של פאי תפוחים אישי במראה ישר מהאגדות וגם טעם! מרכיבים מתפוחים יפים עם סוכר חום המכוסים בבצק עלים רך עם מלית מפנקת של שוקולד עשיר וקרמל מלוח. קינוח פשוט ומהיר שישאיר את כל מי שטועם בפה פעור!
 

מתכון באדיבות: Chef's Club – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: פאי תפוחים אישי במילוי שוקולד וקרמל מפנק

מצרכים 

4 תפוחים פינק ליידי
2/3 כוס סוכר חום
מלבן בצק עלים
1/4  כוס שוקולד מריר
100 גרם סירופ קרמל מלוח
שמנת מתוקה להקצפה 


אופן הכנה 

  • נקלף את התפוחים ונסיר את הליבה, ואז נכסה אותם בסוכר חום.  נחתוך את הבצק עלים ל-9 רצועות ובאחד מהרצועות נשתמש בסכין כדי לחתוך 8 עלים קטנים
  • נגלגל כל תפוח ב-2 רצועות של בצק עלים ונשאיר פתיח מלמעלה, ואז נקשט ב-2 עלים (מאלה שחתכנו)
  • ב-2 מהתפוחים נוסיף לפנים את השוקולד, ול-2 התפוחים האחרים נמזוג סירופ הקרמל לפנים באופן שווה.
  • נשים את ה-4 תפוחים על מגש עם נייר אפייה ונאפה על חום 180 מעלות למשך 15 דקות. לאחר אפייה מכינים קצפת ומוסיפים.

סרטון הכנה: 

קישור למתכון המקורי: כאן

פאי תפוחים אמיתי (3)
פאי תפוחים אמיתי (3)

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *