ללא תוספת סוכר: פאי שוקולד בריא וקל ללא אפייה!
פאי שוקולד טעים במיוחד. טבעוני ובריא, כשר לפסח, קל להכנה וללא אפייה.
מתכון לפאי שוקולד הכי טעים שיש לפסח, מרענן ואין צורך באפייה כלל.
עוגה לפסח מושלמת מרכיבים מפתיעים וללא תוספת סוכר לבן.
פאי שוקולד פרווה, חגיגי וטעים ולא פחות חשוב – בריא. מתכון מפנק וקל להכנה שחובה לנסות בחג!
למה באמת כדאי לכם: פאי שוקולד מתכון
-
- פאי שוקולד מושלם, גם טבעוני וגם בריא!
- עוגה מרעננת ומפנקת במיוחד!
- הכנה מהירה ואין צורך באפייה כלל!
ששורה תחתונה: זה הפאי הכי מושלם לאווירת הפסח, מפנק, בריא ומשאיר טעם של עוד!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
ללא תוספת סוכר: פאי שוקולד בריא וקל ללא אפייה!
פאי שוקולד טעים במיוחד. טבעוני ובריא, כשר לפסח, קל להכנה וללא אפייה.
לדרג
ציוד
תבנית פאי 24
המצרכים
- 1 כוס קמח שקדים
- 9 יחידות תמר מג'הול (מגולענים)
- 2 אפרסמונים (קלופים ורכים)
- 2 כפות קקאו (משובח)
- חופן שקדים מולבנים
אופן ההכנה
- להכניס תמרים לבלנדר ולערבל היטב.
- להוסיף קמח שקדים ולערבל עד קבלת בצק שניתן לעבוד איתו.
- להניח את הבצק על נייר אפייה, לכסות את הבצק בנייר אפייה נוסף ולשטח עם מערוך כך שיתאים לתבנית פאי 24.
- למלא את תבנית הפאי ולהרים קצת מעל הדפנות מהצדדים של הפאי.
- לטחון בבלנדר אפרסמונים וקקאו עד קבלת בלילה יציבה וחלקה, ממש שוקולד, ויוצקים אל התבנית.
- לפזר כמה שקדים מולבנים דקים מעל ומעבירים למקפיא.
- לאחר כשעתיים אפשר להוציא ולפרוס.
- מומלץ לשמור במקרר או במקפיא.
הערות וטיפים
אפשר להחליף אפרמונים בתפוח אדום ללא קליפה. |
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.
עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!
מקור: צביה אורן
מה גודל התבנית?
היי מוריס!
תבנית פאי 24 🙂
שאלה. במידה ואין אפרסמונים האם יש תחליף
תודה
היי, תודה על התגובה!
כן, אפשר להמיר את שני האפרסמונים בבננה אחת 🙂