Go Back
פאי שוקולד

ללא תוספת סוכר: פאי שוקולד בריא וקל ללא אפייה!

פאי שוקולד טעים במיוחד. טבעוני ובריא, כשר לפסח, קל להכנה וללא אפייה.
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
זמן הכנה: 10 minutes
סה״כ זמן: 2 hours 10 minutes
סוג: Dessert, עוגה, עוגות שוקולד, פסח, קינוחים
באדיבות: צביה אורן

ציוד

תבנית פאי 24

המצרכים

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 9 יחידות תמר מג'הול (מגולענים)
  • 2 אפרסמונים (קלופים ורכים)
  • 2 כפות קקאו (משובח)
  • חופן שקדים מולבנים

אופן ההכנה

  • להכניס תמרים לבלנדר ולערבל היטב.
  • להוסיף קמח שקדים ולערבל עד קבלת בצק שניתן לעבוד איתו.
  • להניח את הבצק על נייר אפייה, לכסות את הבצק בנייר אפייה נוסף ולשטח עם מערוך כך שיתאים לתבנית פאי 24.
  • למלא את תבנית הפאי ולהרים קצת מעל הדפנות מהצדדים של הפאי.
  • לטחון בבלנדר אפרסמונים וקקאו עד קבלת בלילה יציבה וחלקה, ממש שוקולד, ויוצקים אל התבנית.
  • לפזר כמה שקדים מולבנים דקים מעל ומעבירים למקפיא.
  • לאחר כשעתיים אפשר להוציא ולפרוס.
  • מומלץ לשמור במקרר או במקפיא.

הערות וטיפים

אפשר להחליף אפרמונים בתפוח אדום ללא קליפה.
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.