להכניס תמרים לבלנדר ולערבל היטב.
להוסיף קמח שקדים ולערבל עד קבלת בצק שניתן לעבוד איתו.
להניח את הבצק על נייר אפייה, לכסות את הבצק בנייר אפייה נוסף ולשטח עם מערוך כך שיתאים לתבנית פאי 24.
למלא את תבנית הפאי ולהרים קצת מעל הדפנות מהצדדים של הפאי.
לטחון בבלנדר אפרסמונים וקקאו עד קבלת בלילה יציבה וחלקה, ממש שוקולד, ויוצקים אל התבנית.
לפזר כמה שקדים מולבנים דקים מעל ומעבירים למקפיא.
לאחר כשעתיים אפשר להוציא ולפרוס.
מומלץ לשמור במקרר או במקפיא.