| | | | |

קרפ צרפתי, הקינוח האולטימטיבי שכולם אוהבים ואף אחד לא יכול להתנגד לו אצלכם בצלחת! מתכון לקרפ צרפת משגע, כמו שקונים בקניון, ואפילו טעים יותר!

מי לא אוהב קרפ צרפתי?! מי לא מסובב את הראש כשהוא מריח את הניחוחות המתוקים של הקרפ כשהוא עובר ליד דוכן הקרפים בקניון?! וכמה פעמים ויתרתם על התענוג רק בגלל שהעלות של קרפ בקניון גבוהה מדי עבורכם?!

קבלו מתכון של קרפ ביתי, קרפ צרפתי משגע ומפנק, שמכינים במהירות מטורפת – קערה אחת ערבוב ולמחבת! מתכון קל לקרפ צרפתי בריא יותר וטעים במיוחד, שיפנק את כל המשפחה בארוחה יוצאת מן הכלל! עכשיו רק נשאר להחליט איזה תוספות מתחשק לכם להוסיף!

 

ספר המתכונים של שירי מלכה

 

מתכון קרפ צרפתי
צילום: שירי מלכה

למה באמת כדאי לכם: קרפ ביתי

  • מתכון לקרפ צרפתי ביתי שמתאים לכל כיס ולא צריך לחשב פעמיים!
  • מתכון קל ומהיר ביותר שכל אחד יכול להכין בבית בלי מאמץ!
  • קרפ טעים כל כך שיוצא טעים יותר מהקרפ שמכינים בקניון!
  • מנה מפנקת לכל המשפחה שיכולה להיות ארוחה או קינוח!

 

שורה תחתונה: אם גם אתם מריחים את הקרפ רק לשמע המילה קרפ, סימן שהמתכון הזה בשבילכם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לקרפ צרפתי

קרפ ביתי
Print
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים

איך מכינים קרפ צרפתי כמו בקניון

קרפ צרפתי משגע, שמכינים במהירות ויוצא טעים יותר מכל קרפ קנוי!
Yield: 8 קרפים
Author: שירי מלכה

Equipment

  • כוס: כוס חד פעמית קרה
  • מחבת רחבה

Materials

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס חלב
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מים
  • 1 כף שמן
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
  • 2 כפות סוכר

Instructions

  • נערבב את כל החומרים לפי הסדר שרשום, עם מטרפה ידנית עד שמקבלים מרקם חלק בלי גושים.
  • נחמם מחבת בלי שמן וכשנהיית חמה נשפוך מעט מהתערובת.
  • נשטיח עם כף בצורה אחידה, פחות מדקה עד שישחים למטה ונהפוך, עוד חצי דקה פחות ומוכן. וכך הלאה.
קרפ צרפתי מתכון
צילום: שירי מלכה
מתכון לקרפ צרפתי
צילום: שירי מלכה


שאלות נפוצות: קרפ צרפתי מתכון

במה קישטת? זה פצפוצים?
לא, זה קוקוס קלוי קנוי, מומלץ ביותר.
מחבת בלי שמן?
בלי.
אפשר מחבת קטנה?
אפשר אבל לשפוך מעט בלילה שיצאו דקים.
איך הופכים?
אני הפכתי בעזרת כף, בערך חצי דקה בין צד לצד ובמחבת רחבה שיצאו גדולים ודקים.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון קרפ צרפתי
מתכון לקרפ צרפתי
צילום: אילנית אשטמקאר

"את אלופה!!! וואי איזה טעים יצא!"
אילנית אשטמקאר

קרפ ביתי
צילום: אילנית אשטמקאר

"החלפתי את השמן בכף וחצי של חמאה!"
אילנית אשטמקאר


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קרפ צרפתי מתכון מאת שירי מלכה

Similar Posts

2 Comments

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements