עוגת קרמבו חלבית הכי טעימה בעולם

עוגת קרמבו חלבית מטריפה ומפנקת, שלא תרצו להפסיק לאכול ממנה! מתכון קל ומנצח שחובה להכין!
החורף כבר כאן והקרמבו מתחיל לצוץ בחנויות, אבל למה לקנות אם אפשר להכין עוגה טעימה ומפנקת יותר, שתספיק לכל המשפחה והאורחים ותעלה חיוך מפונק לכולם על הפנים?!
מתכון לעוגת קרמבו חלבית ועשירה שתגרום לכם להפסיק לקנות בחנויות! עוגת קרמבו חלומית, העשויה מרכיבים איכותיים וכל ביס ממנה יגרום לכם לרצות ביס נוסף! מומלץ להכין הרבה כי אף אחד לא יעזוב את השולחן לפני שיקבל ממנה תוספת!

למה באמת כדאי לכם: מתכון לעוגת קרמבו
- קרמבו הוא ללא ספק סיבה מספיק טובה להכין!
- מתכון מנצח וקל להכנה שלא דורש הכנות מיוחדות או מאמץ!
- כל כך טעימה שהיא תגרום לכם להפסיק לקנות קרמבו!
- ניתן להכין את העוגה גם פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
שורה תחתונה: מתכון קל ומנצח לעוגת קרמבו מפנקת שקרמבו רגיל יהיה תפל לעומתה! חובה לטעום!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת קרמבו חלבית

ציוד
המצרכים
לתחתית:
- 3 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 3 חלמונים
- 3 כפות שמן
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 4 כפות שוקולית
- 1 כוס קמח
לקצפת:
- ½2 שמנת מתוקה (625 מ"ל)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- ¾ כוס חלב (חד פעמי)
- 2-3 כפות סוכר
לציפוי:
- 2 חפיסות שוקולד חלב (200 גרם)
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
אופן ההכנה
לתחתית:
- להקציף את החלבונים במהירות גבוהה.
- להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף עד לקצף יציב.
- כשהקצף יציב להוריד מהירות ולהוסיף את החלמונים ולהוסיף את השמן, אבקת אפייה ושוקולית.
- לכבות את המיקסר ובעזרת מרית מערבבים כוס קמח בתנועת קיפול עד התאחדות החומרים.
- לשפוך לתבנית ולאפות בתנור 30 דק על 180 מעלות.
- להוציא את העוגה ולצנן היטב.
לקצפת:
- להקציף את השמנת מתוקה, פודינג וניל, חלב, וסוכר עד לקצף יציבה ולמרוח על העוגה.
לציפוי:
- להמיס בגז שוקולד חלב עם מיכל שמנת מתוקה.
- לערבב היטב לצנן מעט ולשפוך מעל הקצפת.
- לשים במקרר לפחות 4 שעות.
הבמה כולה שלכם:

"הכנתי יצא סוף!"
תהילה שטרית

"גם אני הכנתי אליפות!!"
חנה שוורצמן


"ואו גם אני עשתי לכבוד יום הולדת!!"
יפה בן בנישתי
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת קרמבו חלבית
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
הכנתי את הבסיס של העוגה… . והעוגה יצאה ממש גבוהה… לא כמו בתמונות.. למה זה?? עשיתי לפי ההוראות….
היי שרה,
ייתכן שכוס הקמח ששמת הייתה גדולה יותר ממה שהשתמשה בעלת המתכון. בנוסף, גם תבנית האפייה יכולה להשפיע על כך.
בפעם הבאה אפשר להוריד בחצי את כמות המרכיבים לעוגה, או לפרוס את התחתית הגבוהה לשניים ולהוסיף שכבת לעוגה.
בהצלחה 🙂
תודה על המתכון,
מאד קלה להכנה. עוגה מצויינת.
נגמרה מהר מידי??).
היי אסתר,
שמחים מאוד לדעת שנהנית כל כך מהעוגה 🙂
נהדרת.שאלה:למה הכוונה כוס סוכר?כוס אוניברסלית או כוס חד פעמית שקופה מלאה?וגם 3/4 כוס חלב…הכוונה ל3/4 חד פעמי או לחד פעמי מלאה בחלב שזה 3/4 כוס אוניברסלית?הבצק יצא מאד מאד מתוק כי השתמשתי בכוס סוכר אוניברסלית.
היי אריאלה,
אפשר להשתמש בכל כוס שרוצים כל עוד עושים בה שימוש לכל אורך המתכון ולא רק למצרך אחד או שניים. בדרך זו נשמרת הפרופורציה בין המצרכים.
בהצלחה בפעם הבאה 🙂
היי, אין צורך להרטיב את העוגה לפני מריחת הקרם?
היי,
אין צורך אבל כמובן שאפשר אם מעדיפים.
בהצלחה 🙂
האם יספיק 2 שמנת מתוקה למילוי הקצפת? אפשר לוותר על עוד חצי ?
היי קרן,
אכן כן, אפשר לוותר.
בהצלחה 🙂
היי….האם קמח תופח או רגיל?
ומזה פודינג וניל? זה אינסטנט פודינג וניל?
קמח רגיל ואינסטנט פודינג וניל.
שלום
הכנתי אותה פעמיים. טעימה
אבל מה שקורה זה שהציפוי בורח ובכלל לא סמיך.. העוגה נשארת עם מעט ציפוי שוקולד וכל התחתית שלולית שוקולד.
כאילו הציפוי מימי מידי. עושה בדיוק לפי מה שכתוב במתכון.
למה זה קורה? ממש התאכזבתי פעם נוספת.
יש לציין שעם שוקולד מריר זה לא קורה לי (בעוגות אחרות שעושה) אשמח להבין תודה
היי שרה,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
אפשר לפתור את הבעיה הזו בקלות על ידי קירור של העוגה במקרר כחצי שעה-שעה לאחר שמוסיפים את שכבת הקצפת. בנוסף, כדי לקרר גם את רוטב השוקולד ולוודא שהוא סמיך מספיק לפני ששופכים מעל העוגה.
בטוחים שבפעם הבאה היא תצא לך מושלמת 🙂
קרה גם לי, גם אחרי לילה במקרר., פעם באה אנסה עם מעט פחות שמנת מתוקה בציפוי או אבשל את השוקולד קצת יותר,אקרר ורק אז אצפה.
ותודה. יצא באמת מעולה וביקשו תוספת על אף האמור.
היי מיה,
נשמח לעדכון בפעם הבאה, וממש כיף לדעת שבכל זאת נהנו מהעוגה! 🙂
שלום.
אשמח לקבל עוד מתכונים.
תודה רבה.
מהר להכין … גם מחסלים מהר.
לבריאות.
תודה רבה.
כוס קמח לבסיס. האם בכוס חד פעמית, או כוס מידה אוניברסלית?